Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NESTALA ZVIJEZDA TELENOVELA 'Nitko ne može doći do nje mjesecima'

Autor N.G.
Autor N.G.

Sumnja se da je teško bolesna

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih glumica meksičkih telenovela, 50-godišnja Adela Noriega 90-ih je godina bila jedna od glumica s najviše naslovnih uloga u rodnoj zemlji, a dobro je poznata i domaćoj publici koja ju je pratila u uspješnicama kao što su 'Istinska ljubav', 'María Isabel' i brojnim drugima. 

Povezane vijesti

 Život Adele oduvijek je bio prava misterija, a tako je naročito posljednjih godina. 'Čak ni kolege koje su radile s njom nemaju pojma ništa o njezinu životu. Ni gdje je, ni što je. Neki od njih posljednjih su je mjeseci često zvali i pokušali stupiti u kontakt s njom, ali bezuspješno. Kao da je nestala. Navodno je promijenila i broj mobitela, ali i adresu', govori izvor meksičkim medijima. Jedan od mogućih razloga njezina 'nestanka' piše se, teško je zdravstveno stanje. Naime, poznanici glumice navode kako se u potpunosti odlučila povući te se apsolutno nikome ne javljati jer boluje od raka dojke.

 Nakon brojnih špekulacija kako se trenutno nalazi u Europi gdje se podvrgnula liječenju, preko društvenih mreža javila se njezina sestra Reyna koja je dodatno zbunila obožavatelje. 'Moja sestra nema društvene mreže i sva sreća da je tako jer ne može vidjeti količinu neistinitih informacija koje kruže o njoj. Istina je da je veoma bolesna, ali u pitanju nije rak već nešto drugo', napisala je. Nakon ove njezine izjave, cijela priča dodatno se zakuhtala, a Adelini obožavatelji preko sestrinih društvenih mreža zamolili su je da se oglasi te da barem otkrije kako se osjeća te od čega boluje. 'Prošlo je dvije godine otkako je nitko nije vidio ni čuo, bojimo se što se događa', rekao je Adelin glumački kolega. 

Izbor Urednika

Royals