Domaća pjevačica, 41-godišnja Maja Šuput Tatarinov i suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov, očekuju prvo dijete. Sretnu vijest Maja je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu ne skrivajući pri tome uzbuđenje i sreću zbog proširenja obitelji.

Samo je još ona nedostajala za naš svemir

 'Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime,u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir', započela je emotivnu objavu pjevačica. 

Malo je reći da smo oboje u 'sedmom nebu'

 'Malo je reći da smo oboje u 'sedmom nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas', napisala je Maja ispod niza fotografija na kojima sa suprugom ponosno pozira držeći se za trudnički trbuh.

Podsjećamo, par koji je nedavno obilježio treću godišnjicu vezu, u bračnu je luku uplovio u svibnju prošle godine, i to na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama. Koliko nisu štedjeli na najposebnijem danu, govori i činjenica kako su cvijeće i ambijent svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Iako je pjevačica svakodnevnim objavama na društvenim mrežama pokazivala koliko uživa u trenutcima sa suprugom, nije skrivala ni da priželjkuje prinovu koja će im uskoro i stići.