Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaručnik joj slomio srce pa je napokon priznala da više voli žene

Znala je već dugo

 Izvor: Profimedia

Pjevačica Demi Lovato prije dva tjedna objavila je prekid zaruka sa 29-godišnjim glumcem Maxom Ehrichom, svega dva mjeseca nakon što je kleknuo pred nju i postavio joj sudbonosno pitanje. Mislila je da će naći sreću nakon dvije teške godine koje je prošla, tijekom kojih se predozirala i jedva ostala živa, ali se prevarila. Sada je tijekom Facebookovog događanja 'Coming Out 2020' priznala kako više voli žene i kako je ljubav prema istom spolu jako utjecala na nju, te je rekla da se čudi što njezini obožavatelji nikada nisu shvatili da njezine pjesme nisu pisane samo za muški rod.

demi lovato Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Ispričala je kako je sklonost ženama otkrila davno, kad je pogledala scenu vrućeg poljupca između 'Buffy ubojice vampira' Sarah Michelle Gellar i njene partnerice sa seta Selme Blair u filmu 'Okrutne

Kad sam vidjela njihov poljubac, pomislila sam - ma čekaj malo, stvarno mi se to sviđa

namjere' iz 1999. Za njih dvije to je bila filmska scena, rekla je Demi, a za nju to je bilo otkrivenje, trenutak u kojem je shvatila kako bi i ona također željela to probati. 

'Bila sam tada vrlo mlada i definitivno nisam trebala gledati taj film u toj dobi, ali jesam. U trenutku kada je naišla scena s njih dvije i trenutak u kojem sjede na pokrivaču u parku, a onda i poljubac koji su podijelile, pomislila sam - ma čekaj malo, stvarno mi se to sviđa. Želim to probati. Sa 17 godina sam to i napravila', izjavila je tijekom Facebookovog događanja.

Demi Lovato Izvor: Profimedia

'To što sam queer je jako utjecalo na moje pjesme. Zanimljivo je kako mnogi nisu shvatili da sam u njima ja često progovarala o odnosu sa ženama. I da su mnoge moje balade namijene upravo njima.

Ne vidim ničeg lošeg u eksperimentiranju

Čak sam iznenađena kako to moji obožavatelji nikada nisu shvatili, misleći da su sve moje riječi uvijek bile namijenjene isključivo muškom spolu. Glazba je zapravo bila taj moj prostor za priču, moj siguran prostor', rekla je glazbenica i dodala: 'Ne vidim ničeg lošeg u eksperimentiranju. Odlučila sam se pridružiti Queer Eyeu i izaći javno. To je prvi puta da su to čuli i neki od članova moje obitelji. Postala sam hrabrija, jača, i jednostavno mi je bilo mučno sakrivati svoju pravu prirodu'.

demi lovato Izvor: Instagram

Podsjetimo, Demi i Max objavili su da su u vezi prije svega šest mjeseci, a četiri mjeseca kasnije pale su i zaruke. Pjevačica koja je od djetinjstva patila od depresije i suicidalnih misli, javno je davala do znanja da se nikada u životu nije osjećala sretnije i voljenije, čak je kupila i vjenčanicu, a onda je sve šokirao njihov nagli prekid. Izvori bliski paru rekli su tada za američke medije kako je za pucanje veze ponajviše bila kriva njihova fizička razdvojenost zbog poslovnih obaveza.

Magazin

Royals