Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pjevačica o prekidu: 'Pogodilo me kad sam shvatila da voli muškarce'

Autor N.R.
Autor N.R.

Nije skrivala koliko je bila zaljubljena u njega

Izvor: Instagram

Bosanskohercegovačka pjevačica Rialda Karahasanović se trenutno nalazi u reality showu 'Zadruga', poznatom po mnogim skandalima. Iako se još nije našla u jednom, njezina posljednje izjava je mnoge iznenadila. Naime, iznijela je detalj o svom privatnom životu, koji javnost nije znala. 27-godišnjakinja je u zalagaonicu donijela majicu, a onda ispričala cijelu povijest koja se iza tog odjevnog komada skriva. Pjevačica je donijela majicu svog bivšeg dečka za kojeg se ispostavilo da zapravo voli, kako je ona rekla, muškarce.

'Ovo je majica od dečka u kojeg sam bila zaljubljena, a ovo je ostavio jednom prilikom kad je prespavao kod mene. Bilo mi je čudno što je ovako mala majica, ali se ubrzo ispostavilo da je homoseksualac. Bila sam jako zaljubljena i pogodilo me je što voli muškarce. Želim da se oprostim od svoje bolne prošlosti. Duša i srce me boli. Još uvijek sam u šoku', rekla je Rialda pred kamerama. Identitet muškarca nije otkrila.

Bilo mi je čudno što je ovako mala majica, ali se ubrzo ispostavilo da je homoseksualac

Iako o ljubavi ne govori često, početkom ove godine se pohvalila da uživa s bivšim nogometašem Nemanjom Milenkovićem s kojim se upoznala u Beogradu. 'On je stajao na parkingu i kada sam ga pogledala, samo sam pomislila da je on najljepši muškarac kojeg sam ikada vidjela. Kasnije me privuklo to što je dobar čovjek, u svakom smislu te riječi. Zna cijeniti prave vrijednosti, te je pun pažnje i razumijevanja, čak i u trenucima kada me nitko ne može razumjeti. Njegova dobrota je neprocjenjiva', komentirala je tada za Azru

Izbor Urednika

Royals