Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meghan i Harry otkrili kakvu je promjenu karantena donijela za Archieja

Autor I.G.

Nikoga nisu zaobišle posljedice pandemije

 Izvor: Profimedia

Karantena, koja je došla kao posljedica pandemije koronavirusa, unijela je promjene u živote ljudi diljem svijeta, a među njima su se našli i članovi kraljevske obitelji, 36-godišnji princ Harry i tri godine starija supruga Meghan Markle koji su u posljednjem intervjuu otkrili zašto su zahvalni na vremenu koje su bili primorani provoditi u udobnosti vlastitog doma te kakvu je veliku promjenu u tom periodu doživio njihov jednoipolgodišnji sin Archie.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Razgovarajući s 23-godišnjom Malalom Yousafzai, aktivisticom za ljudska prava, u video intervjuu, par se dotakao i novog 'normalnog' koje im je donijela pandemija objašnjavajući tako kako su i zahvalni zbog činjenice da su određene mjesece morali provesti kod kuće jer su imali više vremena da se druže kao obitelj. Također, osim što su u karanteni postali snažniji kao obitelj, par se pohvalio i velikim uspjehom svog jednoipolgodišnjeg mezimca.

archie Izvor: Profimedia


Naime, kako su objasnili, Archie je tijekom lockdowna napravio svoje prve korake, ali i prve padove čemu su ponosni roditelji, upravo zbog činjenice da nisu mogli obavljati svakodnevne dužnosti, i svjedočili. Zbog toga, kako je naglasio 36-godišnji princ, on i supruga su izuzetno sretni i zahvalni što su im ova neizvjesna vremena uspjela donijeti i neke pozitivne stvari. Inače, kraljevski je par karantenu proveo u vili u Santa Barbari odakle su putem raznih online platformi davali intervjue.

Magazin

Royals