Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevačica optužena da partneru ne da mira: 'Pravi je kontrol frik'

Autor N.R.

Kao da ga 'drži na lancu'

 Izvor: Profimedia

Gwen Stefani jedna je od rijetkih zvijezda koje su žarile i palile u 90-ima i koja je do danas uspjela u potpunosti zadržati zvjezdani status. Iako iza sebe ima nekoliko ljubavnih brodoloma i propali brak s rokerom Gavinom Rossdaleom, nije izgubila vjeru u ljubav i pronašla ju je u zagrljaju sedam godina mlađeg kolege, country glazbenika Blakea Sheltona. Dok se u očima javnosti sve čini kao savršena veza, nekoliko američkih medija je istaknulo kako i oni imaju problema. Jedan od razloga je, tvrde anonimni izvor, činjenica da je Gwen kontrol frik i da nadgleda svaki korak partnera. 

U psihologiji 'control freak' označava osobu s poremećajem ličnosti koju karakterizira potreba da kontrolira druge, što se obično očituje u njihovom ponašanju jer pokušavaju diktirati kako će se stvari odvijati u nekoj situaciji. 'Blake je do sada bio poznat kao zabavan izvođač koji nikada nije pazio kako se ponaša i uvijek se zabavljao...ali, izgleda da ga je Gwen pripitomila', optužba je anonimnog izvora.

Povezane vijesti

Dok ga jedni zbog toga nazivaju 'papučarom', neki tvrde da jednostavno pazi kako se ponaša kako bi partnericu učinio ponosnom. Također, bitno mu je da ga njezina djeca, 14-godišnji Kingston, šestogodišnji Apollo i 12-godišnji Zuma vole i poštuju kao očuha. 

Inače, s obzirom na to da je Gwen odrasla u vjeri, teško je podnijela razvod. Ipak, sve joj je olakšao sadašnji partner, koji je u isto vrijeme prolazi kroz razvod od Mirande Lambert. 'Kad je Blake objavio da se razvodi, osjećala sam olakšanje. Bio je to dar jer sam stekla prijatelja koji proživljava isto što i ja', rekla je o situaciji koja ih je zbližila. Iako su mnogima Blake i Gwen bili nespojivi, četiri godine poslije postali su jedan od najstabilnijih i najpopularnijih parova u šoubiznisu. 

Magazin

Royals