Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Brad Pitt želi Angelinu vidjeti iza rešetaka

Autor N.R.
Autor N.R.

Dat će sve od sebe da završi u zatvoru?

Izvor: Profimedia

Rat između bivših supružnika Brada Pitta i Angeline Jolie još nije gotov. Par čija brakorazvodna parnica i dalje traje nakon četiri godine, ne daje nikakve znakove da će njihova borba uskoro prestati. Nakon što je Angelini je odbijen zahtjev za izuzećem suca Johna W. Ouderkirka koji vodi slučaj, a koji je, između ostalog, vjenčao par 2014. godine, sada je u javnost procurila informacija da će Brad učiniti sve kako bi bivšu suprugu strpao iza rešetaka. Kako tvrdi magazin 'New Idea', dosta mu je odugovlačenja i spreman ju je poslati u zatvor ako još jednom odluči zaustaviti postupak.

brad pitt Izvor: Profimedia

Izvori kažu da Brad odbija razgovarati s Angelinom ako službenici nisu uz njih. Također, ističu kako je glumac spreman sa sobom povesti i policiju, ako će ona odbijati surađivati ili vikati nasilno, što je već doživio. S obzirom na to da su napetosti trenutno na vrhuncu, vjeruje se da bi uhićenje bivše supruge za njega bilo olakšanje, unatoč tome što vjeruje kako je potrebna njihovoj djeci.

Povezane vijesti

Podsjetimo, prema nedavnim riječima odvjetnice specijalizirane za razvode, Christine Previte, Angelinin zahtjev za promjenom suca učinio joj je više štete već koristi. 'Kad god jedna od stranaka u brakorazvodnoj parnici zatraži drugog suca (posebno kada je parnica već započela), to je često zato što on ili ona ne postiže povoljan rezultat kod suca kojeg već ima i želi pokušati postići povoljniji ishod s novim sucem.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia

Uz sve ovo, Angelina je nedavno progovorila o najtežim trenucima u svom životu, a navodno je trenutno u psihičkom rasulu, kako je nedavno otkrio izvor blizak njoj. 'Moja snaga dolazi od moje djece. Svi roditelji znaju da postoji ta snaga unutar njih koja neprestano raste. Ne znam odakle mi vjera, ali sigurna sam da se nalazim u nekom prijelaznom periodu, kao da se vraćam vlastitim korijenima, a izgubila sam samu sebe. Mislim da je to krenulo kada se Bradovoj i mojoj vezi približio kraj', iskreno je rekla nedavno. Što će se dogoditi s njima i sudskim postupkom, vrijeme će pokazati.

Izbor Urednika

Royals