Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

KAKAV OBRAT Turski glumac ostavio ljubavnicu, moli suprugu da mu oprosti

Autor N.G.
Autor N.G.

Obožavatelji su zgroženi njegovim ponašanjem

Izvor: Instagram

Ako pratite turske sapunice i njihove junake, sigurno vam je poznat ljubavna priča glumca İsmaila Hacıoğlua kojeg smo donedavno imali priliku pratiti u seriji ‘Dijete’. Naime, zbog kolegice u seriji, 28-godišnje Merve Çağıran ostavio je suprugu Duygu Kumark s kojom ima četverogodišnju kćerkicu Yemin. 

Povezane vijesti

Par je najprije uživao u tajnoj romansi, a onda kada im se više nije dalo skrivati, priznali su kako su zaljubljeni. Ismailova supruga nije skrivala koliko je shrvana i razočarana, a nakon što su je turski mediji neprestano zvali da čuju kako komentira suprugovu izjavu, ona je ostala suzdržana pa im je samo kratko odgovorila: 'Sve se u životu vraća'. Iako su Ismail i Merve proveli i ljetni godišnji odmor zajedno te se pričalo kako bi iduće godine mogli stati i pred oltar, čini se kako je došlo do problema u vezi. Iako još uvijek nije poznato zašto, turski mediji, ali i magazin Tv Novele, navode kako je par prije nekoliko tjedana prekinuo te da se Ismail vratio supruzi. 

 'Ismail je shvatio da zapravo voli suprugu. S Merve je iskusio divlju strast, ali Dujgu je njegova mirna luka i sinonim za pravu i iskrenu ljubav. Zato je odlučio ostaviti Merve. Zamolio je bivšu suprugu za oprost i ona je pristala na pomirenje. Merve nije dobro podnijela što ju je Ismail ostavio zbog bivše supruge. Plakala je i molila ga da je ne ostavlja, no on nije želio promijeniti odluku. Rekao joj je da se više ne želi viđati s njom', govori blizak izvor glumca. 

Izbor Urednika

Royals