Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Autor hit serije: 'Godinama sam bio uvjeren da sam pijan ubio beskućnika'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Opisao neobično iskustvo

Izvor: Instagram

Poznata je činjenica da koja 'čašica viška' često briše memoriju, ali i tjera ljude da čine stvari koje možda ne bi u trijeznom stanju. To jako dobro zna i Neil Cross, britanski romanopisac i scenarist, najpoznatiji kao tvorac dramske serije 'Luther'. Naime, ovaj 51-godišnjak godinama je bio uvjeren kako je u pijanom stanju - ubio beskućnika.

'Bilo mi je 16 ili 17 godina, zaista sam pretjerao s voćnim vinom. Pili smo jako voćno vino iz kanistera jer je to bilo jeftinije', prisjetio se pisac, kojega je velika količina alkohola itekako skupo 'stajala'.

'Vraćao sam se prema sestrinoj kući i krenuo sam prečicom. Mogao sam hodati okolo po cesti, ili otići tim kraćim putem, odnosno stepenicama po šumskom putu. Probudio sam se s 'čistim' sjećanjem kako sam putem naišao na beskućnika koji je spavao na stepenicama, i kojeg sam bez razloga izbo na smrt', rekao je Neil.

'Kada sam se probudio, nije se činilo kao san, samo sam se sjećao da sam to napravio. Sljedećih sam nekoliko tjedana živio u velikom strahu, bio sam siguran da sam ubio čovjeka. Godinama mi je teško o tome govoriti, još uvijek je dio mene zabrinut zbog te uspomene. Kada je 'izumljen' Internet, jedna od prvih stvari koje sam napravio je da sam pretražio stare novine. To mi je bilo olakšanje', zaključuje Neil.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader