Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA Slavlje u obitelji domaćeg glumačkog para

Autor N.G.
Autor N.G.

Bila je to ljubav na prvi pogled

Izvor: Instagram

Glumački par Dragan Despot i Anja Šovagović Despot danas imaju razloga za veliko slavlje. Kako je i sama glumica otkrila na Instagram profilu, njih dvoje na današnji dan, 2011. godine obnovili su bračne zavjete. 'Dobili smo i blagoslov od patera Zvjezdana, najboljeg i najdražeg patera ikad. I, evo nas svijete', napisala je Anja ispod fotografije sa suprugom. 

Povezane vijesti

Bio sam Romeo na dva plana, u životu i na sceni

 Zanimljivo je da su se supružnici odlučili vjenčati nakon samo nakon četiri dana hodanja. Sve je započelo tijekom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine. Anja je tada imala 15 godina, a Dragan je bio sedam godina stariji, bio je na Akademiji dramskih umjetnosti i igrao je glavnu ulogu u Shakespeareovu 'Romeu i Juliji'. Tada su se prvi puta susreli, ali razlika u godinama jednostavno je presudila i odlučili su čekati drugu priliku. 'Anja nije bila Julija, no ja sam svu ljubav na sceni nekako crpio iz privatnog plana, a davao mimo predstave. Bio sam Romeo na dva plana, u životu i na sceni', prisjetio se Dragan prvog susreta sa svojom današnjom suprugom. Nekoliko godina morali su čekati do druge prilike, koja se dogodila u Dubrovniku. Anja je tada bila na drugoj godini Akademije, a prohodali su neočekivano i nepredvidivo. Kao što se neočekivano dogodilo i vjenčanje. Anja se, naime, odlučila samo nakon četiri dana veze vjenčati za Dragana, i to u tajnosti, te su svojim postupkom sve šokirali. Anjin otac Fabijan Šovagović iako je poznavao Dragana i smatrao ga je dragim i simpatičnim, izuzetno se protivio da Anjin suprug bude glumac. Nije imao ništa osobno protiv zeta, naprotiv, obožavao ga je, ali je razmišljao kao i svaki otac. Budući da su organizirali vjenčanje doslovno preko noći, Anja je Draganove roditelje upoznala nekoliko sati prije odlaska u crkvu.

Nije bilo lako, ali uspjeli smo se uskladit

 'Sjećam se kada je Despotova majka Matija ušla u stan u Mesničkoj, gdje su moji roditelji stanovali, samo je kratko rekla: ‘Krasnog ste momka dobili u familiju’, odmah je preuzela glavnu riječ pa nikada nije bilo nelagodnih situacija, sve je bilo transparentno“, opisala je Anja prvi susret s budućom svekrvom. Unatoč silnoj ljubavi prema glumi i brojnim obvezama koje taj posao nosi, Anja i Dragan uspjeli su sami odgojiti kćer Anu i sina Josipa. Kako su uvijek naglašavali tajna je opet bila u dogovoru o podjeli obaveza. 'Nije bilo lako, ali uspjeli smo se uskladiti. Kad sam ja radila, Despot nije, i obratno. I to je odlično funkcioniralo. Ponekad je uskakala i moja mama kao baka-servis, ali i sin bliskih prijatelja, koji je s nepunih 17 godina uskakao i čuvao malu Anu, a susjeda Ivana znala je pripaziti Josipa dok je bio jako mali. U svakom slučaju, uspjeli smo sve organizirati tako da nismo nikad trebali dadilje', ispričala je jednom prilikom Anja.

Najčitanije

Najnovije

loader