Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VEĆ JE IZGUBILA NADU Glumica zatrudnjela u 42. godini i otkrila spol bebe

Autor N.R.
Autor N.R.

Napokon joj je sreća osmjehnula

Izvor: Instagram

Glumica Mena Suvari će u veljači iduće godine napuniti 42. rođendan. Iako brojka sama po sebi ništa ne predstavlja, njoj će to biti najposebniji rođendan jer joj se napokon ostvarila dugogodišnja želja. Naime, kako je otkrila na svom Instagramu, nakon toliko muka, postat će majka. Zvijezda 'Američke pite' i njezin suprug Michael Hope na proljeće očekuju sina. 

'Najveći, najdragocjeniji dar nam je stigao. Kroz svu traumu, kroz svu borbu, kroz svu sumnju, naš mali anđeo nas je izabrao. Nikada neću imati dovoljno riječi da opišem svoju ljubav prema ovoj prelijepoj duši koja dolazi u naš život, ali nikad se neću prestati truditi pružiti mu najbolji mogući život', napisala je i nije skrivala emocije. Ubrzo nakon toga je za People priznala kako i dalje ne može vjerovati da joj se napokon dogodilo nešto tako lijepo. 

Nikada neću imati dovoljno riječi da opišem svoju ljubav prema ovoj prelijepoj duši koja dolazi u naš život

Inače, Mena je početkom ove godine s javnosti podijelila kako je ostala razočarana nakon što je uzalud čekala da zatrudni. Paru koji se vjenčao prije dvije godine, tek su sada, nakon toliko muka i boli, stigle sretne vijesti. 'Shvatila sam da samoj sebi više ne mogu to činiti, jer sam zbog svega bila previše umorna od stresa. Pokušavala sam razmišljati na način 'ako se dogodi, dogodi' i bila zaista otvorena poput Vodenjaka, kakva inače i jesam', izjavila je glumica ne skrivajući brigu oko činjenice da je ipak u kasnijoj dobi kada je riječ o prvoj trudnoći i majčinstvu. 

Izbor Urednika

Royals