Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NASMIJANA I SRETNA Veliki dan za Nives Ivanišević

Autor N.R.
Autor N.R.

Nakon kiše uvijek dolazi sunce

Izvor: Story arhiva

Ljeto 2020., voditeljica narodnog neće pamtiti kao najljepše. Nakon što je zajedno sa suprugom Goranom Ivaniševićem bila u izolaciji zbog zaraze koronavirusom, morala se oprostiti i od majke Vesne. Zbog svih tih nedaća, neko vrijeme je nismo mogli čuti na narodnom. Sada se, nakon izbivanja, vratila na posao, a dočekala ju je dobrodošlica kolega Tatjane Jurić i Tomislava Cvetkovića, koji je njezin voditeljski partner. Sudeći prema svim fotografijama i snimkama, sretna je što se vratila.

'Pogodite tko se vratio', napisala je na svom Instagramu, što su njezini pratitelji popratili pozitivnim komentarima. 'Sretno, ljepoto', 'nedostaješ', samo su neki od njih. Kolega Tomislav je priznao da ju je jedva čekao ponovno vidjeti. S njim se slaže i voditeljica Tatjana Jurić. 'Nikad draža predaja smjene. Dobrodošla natrag', poručila joj je i podržala je prilikom ulaska u eter. 

Povezane vijesti

Iako već dugo zabavlja gledatelje putem radio postaje, Nives je ipak pokazala da je malo nervozna. 'Hajmo vidjeti jesam li zaboravila', uzbuđeno je rekla i započela svoju smjenu. Ako je suditi prema njezinom osmijehu, jedva je čekala povratak u rutinu.

'Ovaj period iza mene je najgori period u mom životu, ali odlučila sam (stvar je odluke!) da živim dan po dan, s osmijehom na licu i s onim što nam zapravo svima nedostaje! Zahvalnost! Zahvalna sam do neba na ovoj ljubavi koju imam i više mi ništa ne treba', napisala je krajem ovog ljeta Nives, kojoj izgleda uspijeva kroz dan ići osmijehom. 

Izbor Urednika

Royals