Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NOVA LJUBAV Poznata Hrvatica s talijanskom adresom: 'Kraj njega lebdim'

Autor I.G.
Autor I.G.

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki za Story.hr je otkrila detalje nove veze s atraktivnim Gennarom Lilliom

Izvor: Privatni album

Osim što je već nekoliko godina jedno od najpoznatijih domaćih lica u svijetu modelinga, Čakovčanka s talijanskom adresom, 25-godišnja Ema Kovač, ove je godine lansirala i vlastiti brend kupaćih kostima Ambìnca te uspješno zakoračila u poduzetne vode. Međutim, da Emi ne idemo samo na poslovnom planu, svjedoče i posljednje objave na društvenim mrežama na kojima ne skriva koliko je zaljubljena i sretna u novoj vezi s atraktivnim 28-godišnjim Talijanom Gennarom Lilliom. Kako je nakon prekida zaruka s bivšim partnerom odlučila dati priliku novoj ljubavi, čime ju je osvojio tri godine stariji Gennaro te vidi li se ponovno u vjenčanici, Ema je otkrila u razgovoru za Story.hr.

Kad smo se zadnji put čuli, u veljači ove godine, otkrili ste nam da ste prekinuli zaruke s tadašnjim dečkom te ste se odlučili posvetiti karijeri. Međutim, prije nekoliko dana ste s obožavateljima na Instagramu podijelili romantični video s novim dečkom koji je, ako je suditi prema reakcijama na isti, oduševio vaše pratitelje. Za početak, recite nam nešto više o novom partneru, kako ste se upoznali?

Upoznali smo se u reality showu u kojem smo oboje sudjelovali, 'Pechino Express'. Smatrala sam od prvog trenutka da je jedna izuzetno posebna, zanimljiva i intrigantna osoba, ono što nas je zapravo zbližilo bila je epizoda u kojoj su pomiješali parove te nas tako stavili zajedno. Tek tada sam imala priliku provesti s njim više vremena i upoznati ga, i zaista me oduševio svojom jednostavnošću!

Ema Kovač Izvor: Privatni album

Je li to bila ljubav na prvi pogled?

Mogu reći da je bilo kemije na prvi pogled

 Ne bih rekla da je bila ljubav na prvi pogled, no definitivno mogu reći da je bilo kemije na prvi pogled! Šalu na stranu, mislim da je način na koji smo se upoznali igrao veliku ulogu, bilo je kao u filmu. Nas dvoje s ruksacima izgubljeni u nekim planinama u Kini. S obzirom na to da se nismo poznavali dobro bili smo primorani vjerovati si i upustiti se u avanturu, i moram priznati da, iako smo te dane spavali na podu i nismo jeli te smo se mučili s jezikom i sporazumijevanjem na svakom koraku, bio mi je to jedan od najljepših i najzabavnijih tjedana u životu!

Čime vas je osvojio?

Osvojio me svojom upornošću. Ja sam bila koncentrirana na sebe i svoju karijeru i nisam planirala upuštati se u ljubavne vode. Međutim, nikada se nitko nije toliko trudio shvatiti me i biti prisutan u mom životu. Osim toga, kad god sam kraj njega osjećam se kao da lebdim, i za to ne postoji nikakvo racionalno objašnjenje no za mene je to zaista 'must have' faktor u počinjanju nove priče.

Ema Kovač Izvor: Privatni album

Kako najradije provodite zajedničko vrijeme?

Obožavamo putovati zajedno! Baš smo izabrali najgoru godinu da shvatimo koliko oboje volimo istraživati nova mjesta, tako da za sada, provodimo vrijeme zajedno na mirniji način. Nekad radimo zajedno od doma na kreiranju sadržaja za naše društvene mreže, obožavamo kuhati, pričamo o svemu i svačemu, s njim mi vrijeme jednostavno leti!

Povezane vijesti

I sami ste nam zadnji put rekli da je život nepredvidiv pa je stoga nekad nezahvalno raditi dugoročne planove. Međutim, ne mogu vas ne pitati, s obzirom na to da ste već jednom birali vjenčanicu, vidite li da i ova veza ide u tom smjeru?

Počela sam se šaliti da će, ako ću se ponovo odlučiti udavati, to morati biti u hiru momenta! Da se ne predomislim! (smijeh) Ne znam želim li ponovno prolaziti kroz cijeli taj proces, trenutno nemam potrebu za nekim legalnim potvrdama ljubavi. Mladi smo, volimo se, sretni smo zajedno. To je i više nego dovoljno.

Ema Kovač Izvor: Privatni album

Ova godina doista je bila nepredvidiva i zbog pandemije mnogima su se pomrsili razni planovi. Vi ste pak iz svega, čini mi se, izvukli ono najbolje - pronašli novu ljubav. Je li vam pandemija donijela još neke životne promjene? Koliko se trenutna situacija s koronavirusom odrazila na vaš posao?

Trenutno nemam potrebu za nekim legalnim potvrdama ljubavi

 Ova godina je dodatno poremetila cijeli moj već dovoljno kompliciran život! Lansiranje brenda u 2020.? I to sam napravila i to uspješno. Mislim da nakon toga ne postoji to što ne mogu preživjeti. (smijeh) Ovo je definitivno godina u kojoj se moja karijera odljepljuje od mode i moje etikete modela i pronalazi novi put. Ambìnca je jedan od prvih luksuznih održivih i eco friendly brendova kupaćih kostima u svijetu. Na razvoju brenda se radilo više od dvije godine, i ovo je bila godina u kojoj smo predvidjeli lansiranje što smo u konačnici i ostvarili. Mislim da je ova pandemija jako osvijestila ljude po pitanju svih područja pa tako i zaštite i održavanja našeg planeta te da je i to pridonijelo činjenici da se kolekcija u kratkom roku rasprodala. Osim toga, period karantene sam posvetila učenju, dva mjeseca sam pohađala online privatne lekcije glume i dikcije koje su me pripremile za audiciju u lipnju za glumačku akademiju u Rimu, na koju sam upala. Sada pohađam satove glume i masterclassove sa svjetski poznatim redateljima te definitivno svoj daljnji osobni razvoj vidim u tom smjeru.

Ema Kovač Izvor: Privatni album

S obzirom na to da već neko vrijeme živite u Italiji, jeste li posljednjih mjeseci razmišljali o povratku u Hrvatsku? Vidite li se u budućnosti ovdje?

Često razmišljam o povratku u Hrvatsku, no ne još

 Duže vrijeme sam bila u Milanu tako da moj trenutni boravak u Rimu je zaista osvježavajuć. Često razmišljam o povratku u Hrvatsku, no ne još. Ono što bih zaista voljela je steći još malo 'životnog iskustva' te jednog dana vratiti se u Lijepu Našu i biti mentor, ulagati u nove projekte, investirati u razvoj nekih sektora koji su kod nas slabo razvijeni ili nepostojeći (počevši od modne industrije), organizirati događaje svjetskog nivoa. Mislim da doprinijeti tako, ulagati u naše mlade talente te dati im dostojnu platformu i vidljivost iz kojih će moći lansirati svoje karijere, je jedino što bi me moglo vratiti doma za stalno.


Izbor Urednika

Royals