Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U SNU Glazbenik preminuo od karcinoma

Dijagnozu je javno otkrio u srpnju te je skupljao novac za troškove liječenja

  Izvor: Instagram

Legendarni španjolski DJ i ikona Ibize, 64-godišnji Jose Padilla, početkom srpnja objavio je kako boluje od karcinoma te kako nema novca kojim bi financirao liječenje. Zbog toga je tada zamolio obožavatelje za financijsku pomoć te osnovao GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava. Međutim, bolest je bila jača te je Jose - preminuo, piše Mirror.

Povezane vijesti

Legendarni je glazbenik bolovao od karcinoma debelog crijeva te mu nije bilo spasa. 'Hola, prijatelji. S velikom vam tugom javljamo kako je Jose preminuo u miru u snu u nedjelju, ovdje na svojoj voljenoj Ibizi. Njegova obitelj i prijatelji htjeli bi zahvaliti svima koji su slali donacije i poruke podrške kako bi njegove posljednje mjesece učinili lakšima, kao i osoblju bolnice koje je o njemu brinulo do kraja', stoji u službenom priopćenju.

'Sada kada ga nema, zalazak sunca na Ibizi nikada neće biti isti, ali njegova predivna glazba ostat će s nama zauvijek', zaključuje se u priopćenju. Od preminulog DJ-a na društvenim se mrežama opraštaju i brojni obožavatelji. 'Kakva velika bol, uvijek ćeš ostati u mome sjećanju, posebno zbog toga što je tvoja pjesma jučer svirala na mome vjenčanju... Kakva tužna godina', 'dragi Jose, Ibiza bez tebe neće biti ista. Uvijek ću misliti na tebe', neke su od poruka.

Podsjetimo, za glazbenikovu dijagnozu javnost je saznala prije nekoliko mjeseci. 'Nažalost, imam loše vijesti. Prije nekoliko dana odveden sam u bolnicu i dijagnosticiran mi je rak debelog crijeva, a sad čekam operaciju. Moja situacija je vrlo loša. Potpuno sam slomljen nakon pet mjeseci bez prihoda i nemam načina ni da platim stanarinu pa vas ponizno molim za pomoć donacijama', napisao je Jose na web stranici kampanje početkom srpnja.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image