Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVO POGLAVLJE ZA NJU I GORANA Hana Rodić otkrila novosti

Vijest koju nitko nije očekivao

 Izvor: Instagram

Kandidatkinja prve sezone 'Gospodina savršenog', influencerica i poduzetnica Hana Rodić, nedavno je sve iznenadila svojim pojavljivanjem u srpskom reality showu 'Zadruga', iz kojeg je izbačena nakon samo dva tjedna. Ova 23-godišnjakinja poznata je po tome što s pratiteljima rado komunicira na društvenim mrežama, pa je tako i jučer odgovarala na njihova pitanja, a pritom otkrila - uzbudljive vijesti.

Povezane vijesti

Naime, mnoge su Hanine pratitelje zanimale 'pikanterije' vezane za sudjelovanje u showu, zbog čega je ona sve objasnila u videu. 'Izašla sam iz Zadruge, a sada jedva čekam da se vidim sa svojim dragim. Čekam let iz Beograda za Berlin. Super sam, Gogi čeka da ja dođem, jako si nedostajemo. Uskoro se selimo u London', otkrila je Hana velike vijesti, a osvrnula se i na pitanje zašto Goran nije sudjelovao u showu.

'Goran nije ušao u 'Zadrugu' jer je dobio posao. Dao mi je podršku, ponosan je na moje sudjelovanje u tom kratkom vremenu. Nije istina da nije uz mene', otkrila je Hana. 

Inače, u nedavnom intervjuu za Story.hr ova je Zagrepčanka otkrila detalje svog sudjelovanja u kontroverznom showu. 'Bilo je dosta napeto i uzbudljivo i tamo se u jednom danu toliko toga događa da se dan čini vise kao tjedan baš zbog razvoja situacije', otkrila nam je nedavno. 

Magazin

Royals