Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Danijela Dvornik otkrila kako izgleda njezina duhovna obnova

Autor I.G.
Autor I.G.

Blogerica ne skriva koliko uživa

Izvor: Instagram

Domaća blogerica i influencerica, 53-godišnja Danijela Dvornik, život u metropoli zamijenila je životom na otoku Braču, a iako svakodnevnim objava na društvenim mrežama jasno daje do znanja koliko u istome uživa, nedavno je priznala kako će se ipak na kratko morati vratiti i u Zagreb gdje ju čekaju 29-godišnja kći Ella i unučice, uskoro trogodišnja Balie Dee i osmomjesečna Lumi Wren. Međutim, prije nego što se uputi u unutrašnjost Hrvatske, Danijela je odlučila iskoristiti vrijeme na otoku za duhovnu obnovu, a o čemu se točno radi, otkrila je u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu.

Duhovna obnova u masliniku

 'Duhovna obnova u masliniku', kratko je 53-godišnjakinja opisala fotografiju na kojoj bere masline, a da nije jedina koja ovaj posao koristi za opuštanje, svjedoče i komentari brojnih pratitelja. 'Doslovno duhovna obnova, ja krećem sutra na Korčulu na obnovu', 'najljepši posao u poljoprivredi je branje maslina', 'najljepše i najbolje za dušu', neki su od komentara ispod Danijeline fotografije.

Povezane vijesti


Inače, da branje maslina nije jedina aktivnost koju voli na otoku, dokazuje i Danijelina nedavna objava. 'Život na otoku je zapravo predivan. Ta spoznaja i mogućnost da u svakom trenutku možeš izaći iz kuće, da ne razmišljaš o automobilu, parkingu i suludom prometu, da ti je sve na dohvat ruke, da su troškovi života puno manji nego u gradu, da svaki dan možeš dobiti nešto od voća i povrća ubrano upravo iz vrta, ribu jutros ulovljenu, da ti vrijeme dopušta da budeš na suncu i zraku', otkrila je blogerica na Instagramu.

Izbor Urednika

Royals