Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORI SE S LEUKEMIJOM Bivši nogometaš izvijestio o stanju dvomjesečne kćeri

Prizori koji slamaju srce

 Izvor: Instagram

Bivši nogometaš i reality zvijezda, 30-godišnji Britanac Ashley Cain i djevojka Safiya Vorajee prije osam tjedana postali su roditelji djevojčice Azaylije Diamond. Međutim, njihova kćerkica odnedavno se bori s leukemijom, a Ashley redovito o njezinom stanju izvještava na društvenim mrežama. Nedavno je tako otkrio kako je cijelo vrijeme s njom te čak i spava na podu bolnice, a sada je snimkama koje slamaju srce hrabri otac izvijestio o stanju malene Azaylije.

Povezane vijesti

Naime, na Instagramu je objavio snimku djevojčice u bolničkom krevetiću, pored koje je otkrio da je dva puta operirana te da je prošla kroz 16 kemoterapija. 'Obogaćuješ me na načine koje nikada nisam mogao zamisliti. Danas se moja kći suočava s drugom operacijom i 16. kemoterapijom u dva tjedna i to 'odrađuje' s apsolutnim stilom', napisao je Ashley.

Snimka bolesne, ali hrabre djevojčice mnogima je 'natjerala' suze na oči, pa su tako brojni obožavatelji u komentarima poslali riječi podrške, lijepih želja i utjehe ovoj obitelji. 'Predivna mala snažna cura. Šaljem molitve i ljubav tebi, ali i svim roditeljima diljem svijeta koji se nalaze u ovoj, apsolutno najtežoj situaciji. Uz vas sam', jedan je od brojnih komentara.

Ubrzo nakon ove snimke, bivši je nogometaš objavio još jednu, jednako dirljivu. 'Zapamtite, nije svaki dan jednako dobar, ali u svakom danu ima nešto dobro. Uživajte u čemu možete, cijenite što imate i čuvajte svoju energiju. Iznenadit će vas gdje vas to može odvesti. Imamo lijepe vijesti za početak dana, ali ostajemo sabrani jer je pred nama još teška bitka. Ali pozitiva, pokazivanje ljubavi i borba za ono što želimo je ono u čemu smo najbolji!', zaključuje Ashley.

Podsjetimo, da mu kći boluje od leukemije bivši je nogometaš otkrio početkom ovog mjeseca. ''Jučer sam morao proći kroz nešto što nijedan roditelj ne bi smio prolaziti. Najstrašnije i najbolnije iskustvo koje sam doživio. Saznao sam da moja kći ima rijetku i agresivnu vrstu raka krvi koja joj stvara puno komplikacija. Mama i tata te vole princezo. Idemo prvakinjo! Ti to možeš i ti to hoćeš pobijediti!', poručio je tada.

Magazin

Royals