Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Televizijska glumica: 'Zatrudnjela sam jer mi se svidjelo glumiti trudnicu'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Zvijezda kriminalističKe serije ‘U tami’ govori koliko se poistovjetila s ulogom te otkriva kako se počela baviti glumom još kao djevojčica. No vrlo je tajnovita kad je riječ o privatnom životu

Izvor: Profimedia

Rijetke su glumice koje se toliko užive u svoju ulogu da nakon što njihov lik na ekranu ostane u drugom stanju i same požele dijete. Upravo se to dogodilo Šveđanki MyAnni Buring koja je rodila ubrzo nakon što je Helen Weeks, koju igra u drami ‘U tami’ koja se odnedavno emitira na Drugom programu HRT-a, zatrudnjela. Naime, ova svojeglava detektivka radi na dva dosad najteža slučaja u svojoj karijeri koji će je staviti na veliku kušnju - kao osobu, ali i kao profesionalku, i to baš u trenucima kada se priprema postati majka.
- Lik koji igram ostao je u drugom stanju, a ubrzo za njim i ja. Na snimanju sam cijelo vrijeme imala lažni trbuh i priliku vidjeti kako je to biti trudan. Toliko mi se svidjelo da sam se i sama odlučila na taj korak. No stvarna trudnoća nije nimalo nalik onoj koju sam odglumila - priznala je u srpnju 2017., osam tjedana nakon što je na svijet donijela sina.

MyAnna Buring Izvor: Profimedia


Trudnoću je iznijela u tajnosti, a do danas se nije doznalo ime njezina sina, ali ni identitet njegova oca.
- Ne govorim o privatnom životu, jako sam rano postavila tu granicu. Da sam u ranim dvadesetima, možda bih osjećala pritisak da se otvorim i po tom pitanju, ali kako sam pažnju javnosti i medija dobila u 30-ima, ne osjećam obavezu da iznosim svoju intimu. Tu su moja obitelj i prijatelji, s njima razgovaram o onome što mi se događa, ne osjećam da sve moram dijeliti s ostatkom svijeta - objašnjava 41-godišnjakinja rođena u Sundsvallu kao Anna Margaretha My Rantapää.
Ubrzo nakon rođenja obitelj je iz Švedske preselila u Oman, a potom u Veliku Britaniju gdje se MyAnna posvetila glumi.

MyAnna Buring Izvor: Profimedia

Sretna sam što sam mogla putovati i biti slobodna

 - Odrastanje u Omanu bilo je čarobno. Vikendom bismo odlazili u kamp na plaži Tiwi, gdje smo se noću kupali u vodi bogatoj fosforom. Istraživali smo skrivene podvodne tunele i tajne vodopade. Život u zemljama diljem kugle - od Švedske, Omana do Velike Britanije i Britanskih Djevičanskih otoka - divna je velika avantura. Sretna sam što sam mogla putovati i biti slobodna. Odrasla sam na Bliskom istoku, ljeta sam provodila u Švedskoj, a u Britaniju sam se doselila sa 16 godina. Danas mogu reći da mi je dom svuda gdje su mi obitelj i prijatelji - otkrila je u jednom od rijetkih privatnih intervjua.
Diplomirala je 2004., a prvu ulogu dobila je 2005. u hororu ‘Užas iz dubine’. Široj javnosti postala je poznata kao vampirica Tanya u ‘Sumrak sagi’, a 2012. pridružila se ekipi serije ‘Downton Abbey’.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader