Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nova pjesma Dine Merlina 'srušila' internet

Izvor: Sever Zolak

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin konačno je prekinuo nestrpljivo iščekivanje svoje brojne međunarodne publike. Objavio je upravo prvu pjesmu i spot „Mi“ s nadolazećeg 12. studijskog albuma i 'srušio' internet. U samo jednom danu dostigao je nevjerojatnih skoro 800.000 pregleda na YouTubeu i zasjeo na vrh trending liste u cijeloj regiji.

Dino Merlin - Mi
Izvor: You Tube


Sarajevski kantautor, jedna od najvećih regionalnih zvijezda, koja iza sebe ima nekoliko svjetskih turneja i desetke spektakularnih koncerata s eksplozijom emocija, u novoj pjesmi priča o svijetu koji se mijenja nama pred očima, ali i o nama koji se mijenjamo zajedno sa svijetom, htjeli mi to ili ne.

Samo zajedno možemo preživjeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila

 -Upravo smo mi o kojima ovisi hoće li ta promjena ići nabolje ili ne. U vrijeme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako ovisimo jedni o drugima, kako smo zajedno u svemu ovome i kako samo zajedno možemo preživjeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila. Više nego ikad trebamo biti 'Mi'“, ostanimo ljudi jedni za druge, kaže Dino Merlin.

Dino Merlin Izvor: Edvin KalićVideospot za novu pjesmu sniman je u kompleksu Porto Montenegro; marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zaljevu koji je pod zaštitom UNESCO-a, a upravo je na tom mjestu u četvrtak navečer organizirana gala promocija novog spota. Početak je to dugoročnog kreativnog partnerstva između uglednog umjetnika i Porto Montenegra.

Dino Merlin Izvor: Sever Zolak


Ova pjesma sa snažnom emotivnom porukom najava je Dininog 12. studijskog albuma, nasljednika albuma „Hotel Nacional“ objavljenog 2014. godine, a koji je pratila i velika svjetska turneja koja je obuhvatila i našu regiju. Poznato je da je Dino Merlin veliki glazbenik, ali njegovi koncerti dobivaju još jednu dodatnu dimenziju jer klasične nastupe pretvara doslovno u showove što je odlika najvećih! Takve susrete očekujemo i u narednom, tzv. korona-free razdoblju.

Dino Merlin Izvor: Sever Zolak


Svojoj brojnoj publici na svim kontinentima Dino poručuje kako u ovim teškim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, a najprije sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. Pjesma „Mi“ sadržava upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovjek, ali i imati ljudskosti u sebi je u današnje vrijeme najbitnije.

-Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI – poruka je nove pjesme Dine Merlina.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals