Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSJEDUJU PIŠTOLJE Angelina i Brad naučili djecu rukovati vatrenim oružjem

Autor I.G.

U njihovoj kući nema straha

 Izvor: Profimedia

Bitka za skrbništvom nad šestero zajedničke djece, troje posvojenih i troje bioloških, 45-godišnje Angeline Jolie i 56-godišnjeg Brada Pitta još uvijek traje, a ako je suditi prema posljednjim pisanjima magazina New Idea, neće se ni tako skoro završiti, premda su neki mediji predviđali kraj četverogodišnje sage u prosincu ove godine. Naime, kako piše spomenuti medij, sudac koji vodi spor bivšeg glumačkog para, sada je tražio od oboje da dostave sudu dokumentaciju o svom oružju koje posjeduju, a upravo bi to moglo produžiti rješavanje dugogodišnjeg spora.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia


Kako je pojasnio izvor za američki tabloid, u javnosti je poznato kako su bivši supružnici svojedobno naručili izradu personaliziranih pištolja modela Cisco 911, a to navodno nije i jedino oružje koje posjeduju. Prema riječima neimenovanog izvora, Angelina i Brad su odgovorni vlasnici nekoliko primjeraka vatrenog oružja, a u rukovanje istim navodno su upućena i njihova djeca. Kako bi se osjećali ugodno u blizini oružja, prema pisanjima magazina New Idea, svi su prošli tečaj sigurnog rukovanja oružjem te znaju baratati istim.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Iako spomenuti medij nije naveo koliko primjeraka vatrenog oružja bivši par posjeduje, to će prema njihovim riječima biti jedan od glavnih razloga zbog kojeg će se spor oko skrbništva nad djecom produžiti, a postoji i mogućnost da upravo broj oružja koje svatko od njih ima, bude jedna od ključnih stvari koja će presuditi u odluci tko treba dobiti skrbništvo nad 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh te 11-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom.

Magazin

Royals