Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahra iz 'Ljubavi na selu' otkrila zašto seli u Češku

Novo životno poglavlje za omiljenu kandidatkinju showa

 Izvor: Facebook

Bahra Zahirović, mnogima omiljena kandidatkinja RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', srca gledatelja osvojila je simpatičnim izjavama, ali i svojom vedrinom i optimizmom. Ova Zagrepčanka zbog pandemija koronavirusa izgubila je posao, ali nije odustajala, pa je tako sada novi pronašla u - Češkoj, piše RTL.hr.

 Izvor: RTL

Naime, kako piše spomenuti medij, Bahri je oduvijek bila želja otići raditi u inozemstvo, što joj se sada i ostvarilo - odlazi raditi u tvornicu igračaka Lego. 'Idem raditi u Češku, u tvornicu LEGO kockica. Pakirat ću kockice u plastičnoj ambalaži u kutije', otkrila je vedra Bahra.

 Izvor: Facebook

Posao je dodaje, našla putem interneta, a novom životnom poglavlju se jako raduje. 'Ja sam oduvijek htjela ići raditi i živjeti van jer je ovdje situacija jako loše i voljela bih da svi koji žele mogu otići u inozemstvo i zaraditi za život', rekla je Bahra za spomenuti portal.

Povezane vijesti

Podsjetimo, simpatična Bahra koja se u showu borila za naklonost farmera Valtera Krstića, u emisiji je otkrila da gaji veliku ljubav prema psihologiji. 'Po filozofskoj situaciji jako sam mudra i jako sam lukava. Odmah ocijenim karakter osobe. Imam nekakvu vizionarnost, imam privlačnu prirodnu moć. Moja moć je jako velika. Tu moć sam stekla prirodno od svojih 30 godina jer me uvijek interesirala psihologija. Uvijek sam to voljela razmotravati i da sam mogla fakultet završiti, vjerujte mi da bih se udostojila za psihologiju', otkrila je tada Bahra.

Magazin

Royals