Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRISILJEN JE Princ Charles se razvodi od Camille?

Autor I.G.

To mu je jedina opcija

 Izvor: Profimedia

Veza, a potom i brak britanskog prijestolonasljednika, 71-godišnjeg princa Charlesa i dvije godine starije supruge Camille, od samog je početka praćena raznim skandalima, a iako je od Charlesove prevare, koja je ujedno označila i kraj njegova braka s tragično preminulom princezom Dianom, prošlo već 25 godina, mnogi obožavatelji princeze iz naroda još uvijek nisu oprostili istu, kako njemu, tako ni nekadašnjoj ljubavnici Camilli. Upravo zbog toga, autor Robert Lacey u knjizi 'Battle of Brothers' navodi kako bi Charlesova krunidba, koja se predviđa za iduću godinu, mogla ujedno značiti i kraj njegova braka s vojvotkinjom od Cornwalla.

princ charles Izvor: Profimedia


Naime, kako je pojašnjeno u spomenutoj knjizi, velik broj Britanaca nikako se ne može pomiriti s činjenicom da bi u skorijoj budućnosti za kraljicu trebali imati upravo 73-godišnju vojvotkinju. Iako ju mnogi i dalje krive za kraj braka nekadašnjeg kraljevskog para, prema Robertu Laceyju, Camilli se najviše spotiče to što je u obitelj ušla u najgorem mogućem trenutku po tada mlade prinčeve Williama i Harryja - kada im je iznenada tragično preminula majka. Zbog toga, u javnosti ju doživljavaju kao onu koja je dodatno narušila njihovo mentalno zdravlje, a samim time, ne žele ju ni vidjeti kao onu koja će biti na čelu države.

Princ Charles Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Zbog svega navedenog, autor knjige koja je razdrmala dvor, ali i javnost, ne isključuje mogućnost da bi Charles prije krunidbe mogao raskinuti brak s Camillom, koji su službeno ozakonili 2005. godine, kako bi u konačnici udovoljio javnosti i preuzeo krunu kao kralj koji uživa simpatije iste. Iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, zgodno je spomenuti i kako se već u nekoliko navrata pisalo o razvodu ovog kraljevskog para, a 'šuškanja' o istom sve su učestalija otkako se približava dan krunidbe koji je prema posljednjim pisanjima predviđen za šest mjeseci.

Magazin

Royals