Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

STRANI MEDIJI PIŠU Beyonce se zbog kćeri odriče karijere

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Odluka je iznenadila mnoge

Izvor: Instagram

Američka glazbena diva Beyonce svakako je jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu, čiji će hitovi poput 'Single Ladies' i 'Crazy in Love', ostati upisani u povijesti. Međutim, uz iznimno uspješnu voditeljsku karijeru, Beyonce je jednako tako posvećena obiteljskom životu, suprugu i reperu Jay Z-ju te djeci, osmogodišnjoj Blue Ivy i trogodišnjim blizancima Rumi i Siru. Međutim, hoće li se sada, upravo zbog Blue Ivy, Beyonce zauvijek povući iz showbizza?

Naime, ako je vjerovati pisanjima tabloida Heat, upravo je to ono što ova 39-godišnjakinja namjerava. zvor blizak pjevačici otkrio je kako smatra da je ona dovoljno učinila u svojoj karijeri te ne želi biti konkurencija i stajati na putu Blue Ivy, koja i sama želi postati dio 'A liste' celebrity svijeta.

Naime, cilj pjevačice je, dodaje izvor, da njezine kći krene njezinim stopama te je već osmislila i plan na koji način će joj pomoći da to i ostvari. 'Beyonce želi da Blue Ivy postane najpoznatija pjevačica na svijetu. Zbog toga se sprema maknuti s 'trona', a sve kako bi njezina miljenica lakše uspjela. Blue Ivy već pokazuje potencijal da ostvari ono o čemu njezina majka sanja', zaključuje izvor blizak slavnoj obitelji.

Povezane vijesti

Podsjetimo, ovog ljeta Beyonce i Jay Z posjetili su Jadran, a njihova su 'namrgođena' lica tada potaknula glasine kako je brak ovog para pred raspadom. Prema pisanju stranih medija, čini se kako su se 'duhovi prošlosti' ponovno vratili te kako glazbeni par ponovno ima velikih bračnih problema. Iako njihov odnos, nakon velike afere i reperovog priznanja o višestrukom varanju 2017. godine, nikada nije u potpunosti 'procvao', mnogi su ostali zabrinuti vidjevši izraze lica i nezanemarivu distanciranost. Naime, ako je vjerovati glasinama stranih medija, postoji mogućnost kako se par upravo zbog bračnih problema odlučio na krstarenje ne bi li spasio brak u propadanju.

Izbor Urednika

Royals