Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karcinom 'uzeo' život 62-godišnjeg glazbenika

'Oplakujemo gubitak našeg brata'

  Izvor: Instagram

Novozelandski glazbenik Wayne Stevens, poznatiji pod umjetničkim imenom Bones Hillman, pod kojim je nastupao kao bas gitarist australskog alternativnog rock benda Midnight Oil, preminuo je u 63. godini, i to od posljedica karcinoma. Tužnu vijest potvrdili su njegovi kolege iz benda.

'Oplakujemo gubitak našeg brata. Bio je basist s predivnim glasom, član benda sa smislom za crni humor i naš briljantni glazbeni suradnik. Bones se pridružio bendu Midnight Oil još 1987. te je od tada pjevao i svirao u svakoj pjesmi i zajedno smo odradili tisuće gaža', započeli su članovi benda u službenom priopćenju.

'Jako će nam nedostajati naš dragi prijatelj i suputnik te njegovoj supruzi Denise, koja je za njega bila stup snage, šaljemo najiskreniju sućut. Jim, Martin, Peter i Rob', poručili su članovi benda.

Na društvenim mrežama od preminulog glazbenika oprostio se i glumac Russell Crowe. 'Počivao u miru Bones Hillman. Kakav je divan 'frajer' bio. Tužne, tužne vijesti', poručio je na Twitteru 56-godišnji glumac.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image