Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marijana Batinić: 'Neispavana sam, nemam snage ni energije'

Voditeljica je spremna vratiti se u formu nakon porođaja

 Izvor: Instagram

Jedno od omiljenih RTL-ovih lica, 39-godišnja voditeljica Marijana Batinić u rujnu je rodila drugo dijete, djevojčicu Rozu kojoj se, osim mame i tate Mateja Pašalića, najviše veselila starija sestra, petogodišnje Ena. Kako bi se što prije vratila u formu, ali i vratila energiju, odlučila je trenirati s Edinom Mehmedovićem, trenerom u emisiji 'Život na vagi', koja je u programu RTL-a od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 te petkom u 20 sati.

Marijana Batinić Izvor: RTL Press

Želim se opet osjećati dobro u svojoj koži

 'Želim vratiti energiju, prije svega. Neispavana sam, nemam snage, kondicije i najvažnije mi je vratiti se u formu, osjećati se opet dobro u svojoj koži. Oslabio mi je i imunitet pa ga planiram ojačati vježbanjem i, naravno, zdravom, izbalansiranom prehranom, koju mi je sastavila nutricionistica iz 'Života na vagi' Martina Linarić, a koju ću rado podijeliti s mamama. Planiram, dakle, osnažiti organizam, što je jako važno nakon porođaja, pogotovo u ovo vrijeme. Ako usput ode i koji zaostali kilogram, vratit ću se i u svoj konfekcijski broj, što je samo dodatni plus', poručuje Marijana te otkriva kako se nada da neće razočarati trenera Edu jer, priznaje, kada je vježbanje u pitanju - poprilični je kampanjac.

Marijana Batinić Izvor: RTL Press

Vrlo sažeto mi je objasnila kako je riječ o comebacku nakon porođaja

 Edo, pak, otkriva kako ga je jednog ranog jutra dočekala Marijanina poruka. 'Kasnije sam, naravno, shvatio kako je vrijeme javljanja povezano s malom bebom koja tek hvata ritam spavanja, dojenja i bivanja. Pretpostavio sam u prvim taktovima Marijanine sonate da je neka promjena na vidiku. Vrlo sažeto mi je objasnila kako je riječ o comebacku nakon porođaja. Manjak sna. Anemičnost. Smanjeni nivo energije. Opuštenost muskulature. Rigidna fascija. Ukočenost. Hormonalni disbalans… Stoga smo odlučili, bez ikakve odgode, odmah se baciti na posao', otkriva trener Edo te dodaje da im je prvi korak bio odraditi testove kako bi provjerio u kakvom je stanju Marijana i kako bi tome prilagodio daljnji proces.

Marijana Batinić Izvor: RTL Press

Povezane vijesti


'Vježbe se baziraju na vlastitoj težini tijela, uz poneki poznati rekvizit poput bučica, strunjače, pilates lopte ili girji. Trebat će nam i štoperica', otkriva Edo. A kako će teći proces povratka energije te kako izgledaju treninzi koje je pripremio trener, a koje su ujedno i iznimno jednostavne za odrađivanje unutar vlastita četiri zida, čitatelji će moći uskoro pratiti na internetskoj stranici www.rtl.hr te na online platformi RTLplay.

Marijana Batinić Izvor: RTL Press

Magazin

Royals