Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U 76. GODINI Milijunaš i 39 godina mlađa supruga čekaju blizance

Razveselile ih sretne vijesti

 Izvor: Instagram

Max Delmege, 75-godišnji britanski milijunaš i njegova 36-godišnja supruga Sam već godinama pokušavaju postati roditelji. Međutim, nakon nekoliko pobačaja te čak 23 ciklusa umjetne oplodnje ovaj je par podijelio sretne vijesti - u siječnju iduće godine na svijet im dolaze blizanci, piše Daily Mail.

Naime, medicinska sestra i milijunaš na prinovu su čekali čak - šest godina. Kako bi postali roditelji podvrgnuli su se postupku medicinski potpomognute oplodnje, a sve su redovito s pratiteljima dijelili na društvenim mrežama. Nije tajna kako je Sam, u pokušaju da postane majka, pritom nažalost pobacila čak pet puta.

Brojne je obožavatelje ovog para zato oduševila vijest koju je Sam podijelila na društvenim mrežama. Na Facebooku je, naime, podijelila fotografiju svog trudničkog trbuha, pored koje je napisala: 'Ovo je bilo šest najdužih godina u našim životima. Ipak, nismo mogli odustati od jednog cilja koji nam je bio na umu. Napokon je došlo vrijeme da sa svima podijelimo da Max i ja očekujemo ne jednu, već dvije bebe koje bi nam trebale stići u siječnju'.

Inače, iako je među njima gotovo 40 godina razlike, Max je u brojnim intervjuima tvrdio kako se u medicinsku sestru zaljubio na prvi pogled, a ona govori kako je osjetila isto. Upoznali su se prije pet godina na - sprovodu, kada je Sam čitala oproštajno pismo pokojniku, Maxovu prijatelju. Ljubav je brzo 'planula' te se par uskoro i oženio, i to u zoološkom vrtu te od tad pokušavaju začeti dijete. Na umjetnu su oplodnju potrošili više od 600 tisuća kuna.

Magazin

Royals