Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISKORISTILA PRILIKU Iza Angelinine želje za djecom krije se pakleni plan

Autor I.G.

Hoće li joj uspjeti?

 Izvor: Profimedia

Otkako su 2016. godine obznanili kraj braka, američki glumački par, 45-godišnja Angelina Jolie i 56-godišnji Brad Pitt, vode bitku oko skrbništva nad šestero zajedničke djece, 19-godišnjim Maddoxom, 16-godišnjim Paxom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh te 12-godišnjim blizancima Vivianne i Knoxom. I premda su u javnosti oboje davali dojam brižnih roditelja koji žele najbolje za svoju djecu, prema posljednjim pisanjima magazina New Idea, iza Angelinine želje da dobije potpuno skrbništvo nad svom djecom zapravo stoji pakleni plan.

angelina jolie Izvor: Profimedia


Naime, kako je objasnio spomenuti medij, glumica je odlučna u namjeri da bivšem suprugu uzme djecu, ali i novac pa je tako navodno odlučila da u budućnosti prihvaća isključivo jeftinije filmske projekte ne bi li se smanjili njezini sveukupni prihodi. Ovakvom odlukom, Angelina će prisiliti Brada da joj plaća alimentaciju za djecu koja bi, u slučaju da sud odluči u njezinu korist i ona dobije potpuno skrbništvo, tada bila još veća.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Također, prema riječima izvora koji je otkrio detalje Angelininog plana za američki tabloid, još jedan od razloga zašto 45-godišnjakinja inzistira na odluci da snima isključivo jeftinije filmove leži i u tome što bi u tom slučaju na sudu djelovala kao samohrana majka koja, unatoč nepovoljnijoj financijskoj situaciji, želi brinuti o djeci. S time bi si skupila dodatne bodove u očima sudaca koji odlučuju kako će se završiti jedna od najpoznatijih saga o skrbništvu nad djecom.

Magazin

Royals