Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMINUO OD KARCINOMA Oglasio se prijatelj voditelja: 'Otišao je mirno'

Prijatelj omiljenog voditelja i glumca progovorio o njegovom posljednjem danu

  Izvor: Instagram

Prije nekoliko dana brojne je obožavatelje rastužila vijest o smrti glumca i jednog od najpoznatijih voditelja televizijskih kvizova, 80-godišnjeg Alexa Trebeka. Ovaj dugogodišnji voditelj američkog televizijskog kviza 'Jeopardy!', naime, preminuo je od posljedica raka gušterače. Sada se oglasio njegov prijatelj i producent kviza Mike Richards, koji je progovorio o posljednjim trenucima omiljenog voditelja i glumca, piše Female First.

'Njegov posljednji dan zapravo je bio dobar dan. Sjedio je na ljuljački sa suprugom Jean. Bio je svjestan svega. Telefonski je razgovarao s obitelji i prijateljima', započeo je Mike.

'U svakom smislu te riječi, otišao je mirno, okružen najmilijima. Bio je sretan. Prije samo deset dana snimio je zadnju epizodu emisije, radio je unatoč boli zbog čega su mu se divili mnogi kolege. Prije tri tjedna imao je operaciju i mislio sam kako se neće pojaviti na snimanju, ali je', rekao je Mike.

'Taj kviz vodio je 36 godina i želio je da se emitiranje nastavi i nakon njegove smrti. Zbog toga će urednici programa tražiti novog voditelja, Alexu u čast. Nije htio da show prestane nakon njegove smrti, bio je jasan oko toga. Kada imaš takvu legendu, ne tražiš nekoga tko će ga zamijeniti, već nekoga tko će slaviti sve što je ostavio u nasljeđe', smatra Mike.

Povezane vijesti

Inače, rak gušterače u četvrtom stadiju voditelju je dijagnosticiran u veljači 2019. godine. U emotivnom intervjuu za američke medije, voditelj i glumac je svojedobno istaknuo kako mu sav teret bolesti pomaže nositi supruga Jean. 'Jedno jutro, Jean me pitala kako se osjećam, a ja sam joj rekao da samo želim što prije umrijeti. Bila je to jako loša i nespretna izjava s kojom sam je povrijedio. Ispričavao sam joj se i objašnjavao da to nema nikakve veze s mojom ljubavi i osjećajima prema njoj. Jednostavno, neke dane imam osjećaj kao da nosim strašan teret koji nisam u stanju podnijeti. To me jako muči jer želim biti hrabar, ponajprije zbog svoje obitelji koja sve ovo prolazi samnom', rekao je tada Alex.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image