Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevač iskreno: 'Ako ste muškarac stariji od 50, nemojte imati još djece'

Odgajanje mu je, kaže, iscrpljujuće

 Izvor: Instagram

Britanski pjevač i član benda 'Take That', 52-godišnji Howard Donald, ponosni je otac četvero djece. Ovaj poslovni i obiteljski čovjek sada je otvorio dušu i iskreno progovorio o očinstvu te o greškama koje je učinio u odgoju djece. Priznao je, tako, između ostaloga, da mu je uloga oca u ovim godinama - iscrpljujuća, piše Mirror.

Naime, Howard je otac 22-godišnje Grace i 15-godišnje Lole, koje ima iz dviju propalih veza, ali i trogodišnjeg Dougie Beara te četverogodišnjeg Bowieja, koje ima sa suprugom Katie Halil. Međutim, priznao je pjevač, očinstvo mu u pedesetima - teško pada.

'Moram priznati da mi je baš psihički i fizički iscrpljujuće... Savjetovao bih očevima koji možda već imaju djecu u tinejdžerskim godinama - nemojte to raditi. U pedesetima - nemojte. Govorim iz osobnog iskustva. Naravno, uvjeren sam da ima ljudi tih godina kojima je odgoj male djece užitak, možda imaju dadilje i slično, možda ne, možda se također bore. Međutim, meni je jako teško i nikad ne bih savjetovao muškarcima starijima od 50 da imaju malu djecu', iskren je pjevač koji se, kaže, osjeća krivim zbog propusta u odgoju starijih kćeri.

'Imam grižnju savjesti što sam ostavio bivše partnerice i djecu da se one brinu o njima. Naravno, nisam jedan od onih očeva koji napuste partnera i ne žele više ništa imati s djecom. Uvijek sam bio tu, ipak, osjećao sam krivnju. Posebno sam bio tu za Lolu. Njezina majka živjela je u Njemačkoj pa sam svaka dva tjedna putovao tamo i ostajao tri noći, a u početku nisam imao ni stan. Odsjedao sam u hotelu i tamo sam dovodio kćer kako bih mogao provesti vrijeme s njim', prisjetio se Howard.

Ipak, dodaje, njegova najmlađa kći sada živi s njim, njegovom novom suprugom i njihovo troje djece. 'Samo je odlučila doći u Englesku i sada živi sa mnom. Morao sam je upisati u školu, sve se brzo 'odigralo'. Ponovno učim jer nikada nismo svi živjeli pod istim krovom. Odjednom joj je 15, to je najgore doba, tako su mi barem rekli. Pogotovo je teško ako usto odgajate i trogodišnjaka i četverogodišnjaka', zaključuje pjevač.

Magazin

Royals