Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARCINOM SE PROŠIRIO Pjevač preminuo u 61. godini

Tužne vijesti

  Izvor: Instagram

Nakon dvije godine, američki country pjevač Doug Supernaw, danas je izgubio bitku s karcinomom. Glazbenik je preminuo u hospiciju, a bilo mu je 60 godina. Tužne vijesti njegov je tim potvrdio na službenoj Facebook stranici.

Naime, Dougu je zloćudni karcinom mjehura i pluća u četvrtome stadiju dijagnosticiran u siječnju prošle godine, a u listopadu je putem Twittera njegova obitelj obavijestila kako se nalazi u hospiciju te da mu se tumor proširio na kralježnicu i mozak. Nažalost, bolest je bila jača.

'S velikom tugom javljamo da je preminuo Doug Supernaw. Otišao je mirno u svome domu u voljenom Teksasu. Iza sebe je ostavio treću suprugu, djecu i unuke', stoji u službenom priopćenju. Od omiljenog pjevača na društvenim se mrežama opraštaju brojni obožavatelji, kolege i prijatelji. 'Sada ćeš pjevati s anđelima. Počivao u miru legendo', 'barmem ga više ne boli, iako boli nas. Otišao je na ljepše mjesto. Nedostajat ćeš, Doug', 'Počivao u miru, a njegovoj obitelji želim puno, puno snage. Sada im treba više nego ikad', neki su od brojnih komentara.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image