Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEĆE JOŠ DUGO MOĆI OVAKO' Katie Holmes u novim problemima

Autor I.G.

Svako malo u javnost izlaze novi detalji o glumičinom životu

 Izvor: Profimedia

S obzirom na to da od razvoda sa 58-godišnjim Tomom Cruiseom živi poprilično privatan život, 41-godišnja glumica Katie Holmes postala je svojevrsna misterija u Hollywoodu. Njezin život intrigira ne samo javnost već i razne medije koji svako malo iznose nove detalje o istom pa tako jedno od posljednjih pisanja Gossip Copa navodi kako je glumica na rubu bankrota.

Katie Holmes Izvor: Profimedia


Naime, kako je pojasnio izvor za spomenuti medij, svakodnevni troškovi zvijezde serije 'Dawson's Creek' prelaze njezine stvarne mogućnosti, a zbog sve rjeđih filmskih uloga, Katien se račun polako prazni te bi, ako nastavi dosadašnjim tempom, uskoro mogla doživjeti financijski krah. Također, kao jedan od dokaza ovim tvrdnjama, spomenuti medij iznos i navode kako je glumica navodno odlučila povećati iznos koji traži da joj se plati za pojavljivanja na raznim događajima.

Katie Holmes
Katie Holmes
Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Međutim, unatoč ovim tvrdnjama, konkretnog dokaza za glumičin bankrot nema, a otprije je poznato i kako se 41-godišnjakinja osim glumom, bavi i raznim drugim projektima kao što su reklamne kampanje za poznate brendove od kojih zasigurno prima pozamašne financijske iznose. Inače, ovo nije prvi put da se piše o navodnim financijskim problemima slavne glumice pa se tako prije nekoliko mjeseci u stranim medijima pisalo kako je Katie pronašla novi posao koji će joj donijeti prijekopotreban novac. Kako su tada navodili pojedini mediji, glumica je odlučila pristati da ju se fotografira kako posjećuje razne trgovine ne bi li istima donijela popularnost, a sebi osigurala novčanu sigurnost.

Magazin

Royals