Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća glumica opisala kako izgleda svađa sa četverogodišnjakinjom

Autor N.R.

'To malo slatko stvorenje uvijek ima spreman odgovor na sve'

 Izvor: Instagram

Petra Cicvarić je domaća glumica koja obožava dijeliti sretne trenutke sa svojom obitelji. Uz partnera Peđu Gvozdića i kćerkice, četverogodišnju Koranu i Editu, koju je rodila u ožujku ove godine. Dok je osmomjesečna bebica i dalje mala i tek upoznaje svijet oko sebe, Korana već ima puno pitanja. Ovog puta je Petra ipak podijelila i onu drugu stranu njihovog odnosa - svađu. Bilo kako bilo, vjerujemo da se mnoge mame mogu poistovjetiti.

petra cicvarić Izvor: Instagram

Nakon ranojutarnje svađe, slijedi razgovor. Ja: Zašto me nisi slušala? Kad sam rekla da to ne radiš, ti si namjerno to ipak napravila. Korana: Paaa, zezala sam te malo. Ja: Nismo se baš smijali nakon toga, ni ti ni ja. Korana: Ne, ti si se naljutila. Ja: Da. Nisi me zezala nego si me provocirala. Korana: Šta je to? Ja: Gledala si koliko dugo možeš tjerati po svom. Korana: E da! To sam radila! Znači taaako se to zove, okej, zapamtit ću za sljedeći put. Baš je naučila lekciju', napisala je Petra, koju njezina djevojčica svakim danom iznenađuje, ali i nasmijava.

Povezane vijesti

Petra Cicvarić Izvor: Instagram

Uz mamu, nasmijala je i mamine pratitelje na društvenim mrežama, koji nisu uspjeli sakriti oduševljenje njezinim mislima. 'Mudrica', 'to malo slatko stvorenje uvijek ima spreman odgovor na sve', 'ali mama takvim argumentima je nemoguće kontrirati', samo su neki od takvih komentara. 

Magazin

Royals