Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obitelj Elin i Ivice Kostelića mogla bi se uskoro proširiti

'Kako da mu kažem ne?

 Izvor: Story

Iako je 2020. mnogima bila teška, bivšem skijašu Ivici Kosteliću i njegovoj supruzi, bivšoj islandskoj skijašici Elin, ova godina donijela je puno radosti. U ožujku njihova obitelj postala je bogatija za dva člana, blizanke Janu i Katu, a vesele obiteljske trenutke koje provode s njima Elin nerijetko podijeli s fanovima na Instagramu. Ovog puta Elin se oglasila jučer povodom 41. rođendana koji je slavio njezin suprug, ali je, umjesto svoje čestitke, objavila fotografiju poruke s molbom koju joj je ostavio njihov četverogodišnji sin Leon. Iz priloženog se čini kako bi obitelj Kostelić uskoro mogla postati bogatija za još jednog člana - i to krznenog.

 Izvor: Instagram screenshot

Dječak je za očev rođendan izrazio je svoju veliku želju da dobije psa te je na papirić nacrtao sebe uz psa i napisao: 'Mama molim te, kupi mi peseka'. Njegovu majku je to dirnulo u srce pa je komentirala: 'Kako sad reći ne?'. Odoljeti dječjim željama mnogim roditeljima nije lako, a pogotovo želji za krznenim ljubimcem kojem će se sigurno radovati i Leonov stariji brat, šestogodišnji Ivan, no sasvim je sigurno da će im, uz četvero djece i psa, obiteljski trenutci postati još veseliji. Podsjetimo, ljubav između Ivice i Islanđanke planula je 2006. godine kad su se upoznali u Austriji, a već iduće godine Elin je ljetovala s njegovom obitelji na Mljetu. Svoju ljubav su ozakonili u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka u svibnju 2014. godine, a na proslavi je bilo oko 150 uzvanika.

 Elin je, podsjetimo, blizanke rodila u Petrovoj bolnici dok se dogodio potres u Zagrebu. Dok su čekale da se bolnica evakuira, brzo je po njih došla Ivičina majka Marica, a onda je s obiteljskog imanja u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića stigao i sportaš. 'Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca', rekao je Ivica tada.

Magazin

Royals