Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAGEDIJA NA HRT-u Iznenada preminuo član ekipe snimanja popularne emisije

Autor I.G.

Kolege u studiju su ga do dolaska hitne pomoći reanimirale

 Izvor: HRT

Jučer je u popodnevnim satima došlo do tragične smrti člana ekipa koja sudjeluje u snimanju HRT-ove emisije 'Prizma'. Kako su javili s HRT-a, riječ je o kolegi, asistentu tona Željku Hradecu. Priopćenje medijske kuće prenosimo u cijelosti.

'Hrvatsku radioteleviziju (HRT) jučer je u popodnevnim satima zadesila tragična vijest: za vrijeme snimanja 'Prizme' u Studiju 9 na zagrebačkom Prisavlju, asistentu tona Željku Hradecu iznenada je pozlilo, pa su ga kolege u studiju do dolaska hitne pomoći reanimirale. Međutim, Hitna je oko 15:45 sati proglasila smrt kolege Hradeca. Hrvatska radiotelevizija i ovim putem izražava sućut obitelji Željka Hradeca, kao i svim njegovim kolegama s HRT-a.'

 Izvor: HRT Screenshot

Podsjetimo, 'Prizma' je jedna od najdugovječnijih emisija HRT-a i zaštitni znak manjinske te ljudsko-pravaške scene u Republici Hrvatskoj, a prije dvije godine obilježila je 25 godina neprekidnog emitiranja. Producenti su Damir Duić i Ivana Alilović, a na projektu su sudjelovali brojni poznati novinari poput Sunčice Findak, Joze Kapovića, Tomislava Špoljara, Hrvoja Bučara, Štefanije Blagaš, Ognjena Golubića, Hane Gelb, Silvije Trnčević, Marijane Kranjec, Sanje Pleša i Daniele Draštata.

Magazin

Royals