Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE MOŽE VIŠE TAKO Sofia Vergara strahuje za život

Autor I.G.

Konačno izašlo na vidjelo

 Izvor: Profimedia

Kako piše TMZ, producentski partner 48-godišnje glumice Sofije Vergare, Luis Balaguer, podnio je zahtjev za mjere zaštite slavnog para, Sofie i supruga Joea Manganiella, glumičinog odraslog sina Manola i samoga sebe zbog muškarca koji je nedavno uhićen zbog neovlaštenog ulaska u zatvorenu zajednicu u kojoj žive zvijezde. Prema sudskim dokumentima, producent je naveo kako je Rengifo Randazzo, mentalno nestabilan muškarac, prilikom uhićenja zbog prijestupa priznao kako je vrebao njih četvero.


Spomenuti medij navodi kako je Luis izjavio da svi strahuju za vlastite živote zbog činjenice da ih je dotični Rengifo već nekoliko puta maltretirao i uznemiravao, a također je navedeno i kako je isti više puta privođen zbog nasilja u obitelji. S obzirom na to da ovo nije prvi put da se traže zabrane pristupa za Randazzu, producent vjeruje kako će ovime barem malo olakšati svakodnevni život sebi i prijateljima koji već mjesecima žive u strahu.

Povezane vijesti

Inače, glumački par prije nekoliko je dana proslavio petu godišnjicu braka čime se Sofia pohvalila na svom Instagram profilu, a otkrila je i kako trenutno uživaju u obiteljskim druženjima povodom obilježavanja Dana zahvalnosti.

Magazin

Royals