Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazić otkrio koliko je dužan: 'Bitno da je glava na ramenima'

Autor N.R.

Od iznosa 'boli glava'

 Izvor: Instagram

Da je jedan od najkontroverznijih srpskih zvijezdi, Darko Lazić je pokazao puno puta. Njegovi osobni problemi oduvijek su poznati javnosti - od svađi s bivšom suprugom pa do financijskih i zdravstvenih problema. Ovog je puta pred kamerama iskreno rekao koliko je još dužan - iznos je sve one koji su gledali emisiju 'DeToxic' ostavio bez teksta.

'Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milijun eura, sada je milijun i pol. Ali dobro, čim počnem raditi, vratit ću. Bitno da je glava na ramenima. Ako neki drugi duguju, zašto ne bih i ja? Milijun i pol eura nije nimalo malo', rekao je, a voditeljica je mislila da se šali. 

'Ne šalim se. Mislim da se nikoga ne bi trebalo ticati dugujem li ja i koliko. Treba li me sad netko ubiti zbog toga? Sve je za ljude, ja sam najnormalniji čovjek. Znam da dugujem i znam da ću vratiti', rekao je bez oklijevanja.

Povezane vijesti

Naime, zbog pandemije koronavirusa, mnogi su se glazbenici našli u problemima jer su im otkazani brojni nastupi i samim time uskraćena redovna financijska primanja. Kako bi uspio opstati i vratiti spomenute dugove, Darko je navodno u pregovorima oko otvaranja restorana, o čemu se nedavno počelo pričati. 

Magazin

Royals