Merve Bolugur, našoj publici poznata iz serija 'Sulejman Veličanstveni' i 'Dolina suza', jedna je od najpopularnijih turskih glumica, što dokazuje činjenica da je samo na Instagramu prati gotovo četiri milijuna ljudi. Ova 33-godišnjakinja na spomenutoj je društvenoj mreži poprilično aktivna te rado odgovara na pitanja obožavatelja. Međutim, pitanje koje je dobila u zadnjem obraćanju, glumica nije očekivala.

Naime, jednom od obožavatelja nije se svidjela činjenica kako Merve, inače muslimanka, oko vrata nosi privjesak križa Srpske pravoslavne crkve. 'Zašto nosiš križ, ako si muslimanka?', upitao je glumicu dotični pratitelj koji nije oduševljen potezom popularne glumice.

Ipak, ona o toj temi nije željela previše govoriti. 'Poštujem sve religije, ali križ ima posebno, samo meni poznato značenje i neka na tome ostane', kratko je odgovorila.

Inače, Merve iza sebe ima propali brak s četiri godine starijim turskim kantautorom Muratom Dalkılıçem. Par je sudbonosno 'da' izrekao 2015. godine, a razveli su se dvije godine kasnije. 'Odlučio sam prekinuti brak, koji sam dugo vremena pokušavao spasiti zajedno s Merve, mojom dragom suprugom koju sam volio godinama... Sve vas molimo da imate poštovanja u ovom osjetljivom razdoblju kroz koje prolazimo', poručio je tada Murat na društvenim mrežama.