Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarik Filipović se emotivno oprostio od drage mu osobe: 'Kraj nije kraj'

Autor I.G.

Društvene mreže su postale mjesto posljednjih pozdrava

 Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL

Doajen Hrvatske televizije i tvorac legendarne 'Kviskoteke', Lazo Goluža preminuo je u 85. godini života, a vijest o njegovoj smrti ubrzo se proširila po društvenim mrežama gdje brojni obožavatelji i prijatelji ovog novinara i urednika ostavljaju oproštajne poruke i upućuju posljednje pozdrave. Jedan od njih je i glumac i voditelj, 48-godišnji Tarik Filipović, koji se od Laze oprostio putem svog Instagram profila.

Lazo Goluža Izvor: Igor Soban/PIXSELL

Društvene mreže su postale mjesto posljednjih pozdrava

 'O ovoj 2020. će se pisati i nakon puno godina... Društvene mreže su postale mjesto posljednjih pozdrava i oproštaja od dragih, od velikih. On je bio i velik i drag. Tata kvizova. 'Kviskoteke' koja je obilježila generacije'. Njegovi pozivi i pohvale su bile najveća potvrda da radiš sjajne stvari. Rođen je 1. siječnja jedne godine, na početku, a sada kraj... Ali kraj nije kraj. Zbogom moj Lazo', emotivno je poručio Tarik koji se prije nekoliko dana na sličan način oprostio i od još jednog velikana, legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, s kojim je bio dugogodišnji prijatelj i kolega.

Tarik Filipović Izvor: Instagram screenshot

Povezane vijesti


Inače, vijest o smrti Laze Goluže potvrdio je i njegov sin Dominik na svom Facebook profilu. Osim kao tvorac 'Kviskoteke', koja se, s voditeljem Oliverom Mlakarom, prvi put emitirala 1979. godine te se prikazivala punih 15 godina, Lazo će ostati upamćen i kao pokretač časopisa 'Paradoks' te tvorac kvizova 'Tri, dva, jedan...ali vrijedan', 'Pješčani sat' te 'Brojke i slova'.

Magazin

Royals