Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VJENČANJE DOPUŠTENO Nakon tri godine, kraljevska obitelj napokon popustila

Autor N.R.

Sreća im se napokon osmjehnula

Princeza Mako Izvor: Profimedia

Japanska 28-godišnja princeza Mako će svojoj djeci i unucima imati što za ispričati kada je pitaju za njezinu ljubavnu priču. Djevojka koja je odrasla u kraljevskoj obitelji je odlučila svoje studentske dane provesti u Edinburghu, Dublinu i Leicesteru, gdje je živjela potpuno drugačije nego li u svome kraljevstvu. Ondje je upoznala i ljubav svog života - Keia Komura, s kojim želi stati pred oltar. S obzirom na to da njegovim venama ne teče kraljevska krv, vjenčanje od 2017. čeka. 

princeza mako Izvor: Profimedia

Nakon što se odgađala nekoliko puta, njihova ljubav je napokon dobila blagoslov japanske kraljevske obitelji. 'Ustav kaže da se brak temelji na obostranom pristanku žene i muškarca. Ako je to ono što oni stvarno žele, onda mislim da je to nešto što ja kao roditelj moram poštovati', izjavio je princ Fumihito za novinsku agenciju Kyoto.

princeza mako Izvor: Profimedia

Iako to djeluje kao gotova priča, princ ipak ima jedan uvjet koji uključuje i obitelj mladoženje. Naime, navodno su se pojavila izvješća koja tvrde da je obitelj Kamuro umiješana u financijski spor, što se dvoru ne sviđa. 'Kako bi mnogi ljudi povjerovali i proslavili ovaj brak, moram reći da je to važno pitanje koje mora biti riješeno', izjavio je princ.

Jedno drugome smo nezamjenjivi

O cijeloj ovoj priči je nedavno govorila i sama princeza, koja nije htjela odustati od svoje ljubavi. 'Brak je za nas nužan izbor kako bismo živjeli i slijedili svoje srce. Jedno drugome smo nezamjenjivi i možemo se osloniti jedno na drugo u sretnim, ali i nesretnim vremenima. U ovom trenutku teško je reći bilo što o našim planovima za budućnost', zaljubljeno je tada rekla Mako. Par čije su zaruke pale još prije sedam godina, napokon će moći proživjeti dan o kojem maštaju od 2017. godine. 

princeza mako Izvor: Profimedia

Magazin

Royals