Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon 18 godina veze smilovala se zvijezdi 'Seks i grada' i vjenčala se

Napokon je dočekao

 Izvor: Profimedia

Samozatajni glumac kojeg smo upoznali u seriji ‘Život na sjeveru’, zatim u planetarno poznatom serijalu ‘Seks i grad’ te filmu ‘Moje grčko vjenčanje’, 59-godišnji John Corbett napokon je dočekao ono čemu se nadao punih 18 godina, koliko je u vezi s legendarnom glumicom i seks simbolom iz 70-ih, 64-godišnjom Bo Derek, piše National Enquirer. Navodno se Bo konačno odlučila smilovati partneru te je pristala da je dovede pred oltar i da izmijene bračne zavjete kojih se toliko bojala, tvrdi izvor koji im je blizak.

 Izvor: Profimedia

 Izvor je otkrio kako Bo i John namjeravaju imati malu 'spritualnu ceremoniju' negdje tokom ove zime. 'Bo je bila neodlučna da stupi u brak s Johnom jer ju je teško potresla smrt

Bo je bila neodlučna da stupi u brak s Johnom jer ju je teško potresla smrt njezinog posljednjeg supruga

njezinog posljednjeg supruga Johna Dereka. Ali u Corbettu je ponovno pronašla ljubav i premda joj je trebalo dugo, sada je napokon spremna zaploviti s njim na bračnom brodu', rekao je izvor. Naglasio je kako Bo to ne čini samo kako bi usrećila Johna, već i ona želi brak i sigurnost nakon dugih osamnaest godina. 'Bo je usamljena vučica, ali ona zaista voli Johna i sprema je na veliki korak', pojasnio je.

Povezane vijesti

 Izvor: Profimedia

 Izvor je otkrio kako će se vjenčanje održati na kalifornijskom ranču para u dolini Santa Ynez, i na njega će biti pozvani samo uža obitelj i najbliži prijatelji. Začudo, Bo namjerava pozvati i bivše supruge njezinog posljednjeg preminulog supruga Johna, Ursulu Andress i Lindu Evans, s kojima je u bliskom odnosu te im je navodno pomagala da lakše prebole Johnovu smrt.

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, John i Bo upoznali su se na spoju na slijepo. Premda su mnoge mlađe žene htjele biti na njezinom mjestu, John je osjetio iskru za ženom koja je starija od njega. No to ne čudi jer se glumac u životu uvijek vodio srcem. Koliko je emotivan pokazuje i to što je on sam jednom prilikom rekao da je glumac sa srcem pjevača, a uz to svira gitaru i glasovir. No, njih dvoje su se jednom zamalo već zaručili. John je jedno opisao kako su bili na izletu u Amazoni i vozili se kanuom niz opasnu rijeku. 'Mislio sam da bi to bila dobra prilika da je zaprosim, i imali bi super priču koju bi kasnije mogli svima pričati', rekao je, a Bo je na to dodala: 'Onda smo ipak zaključili da bi to bilo malo čudno pa smo odustali'.

Magazin

Royals