Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela oštro odgovorila na napad: 'Samo ležimo, a pare nam padaju s neba'

Autor N.R.

Svaka njezina izjava naiđe na kritičare, a ovog puta im ni ona nije ostala dužna

 Izvor: Iva Lulić

U medijima se nalazi već dugi niz godina. Nakon što smo je upoznali kao suprugu funk legende Dina Dvornika, svoj je karakter javnosti predstavila u njihovoj reality emisiji 'Dvornikovi'. Prije 12 godina Dino nas je napustio, a ona se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti. To je posljednjih godina promijenila pa je postala blogerica koju sada svakodnevno možemo vidjeti na Instagramu.

Svi smo već upoznati s činjenicom da Instagram ima i dobre i loše strane. Uz dijeljenje zanimljivog sadržaja i zbližavanjem s ljudima, postoji i onaj drugi svijet u kojemu je sve negativno, i u kojem prevladavaju negativni komentari i osuđivanja. Upravo se s takvima Danijela često susreće, a o istom nerijetko progovara.

Od djece na ekstaziju ne možeš doći na red

Nedavno je otkrila kako je doselila kćeri Elli i njezinim unučicama, trogodišnjoj Balie i devetomjesečnoj Lumi. Upravo je zbog toga, njezin dosadašnji mir zamijenjen kaotičnim danima. Iako nije mislila ništa ozbiljno po tom pitanju, priznala je da sada ima pune ruke posla.

'Nisam nestala, tu sam... Od djece na ekstaziju ne možeš doći na red. Daj im jest, promjeni pelene, uspavaj ih, odvedi psa vanka (Obama najviše pati), pa opet sve iz početka. Onda kad dođe Balie iz vrtića, kreće tulum. Kad dođe 21 h I sve potrpamo u kade, pa nahranimo, uspavamo... Sve što želim je zaspati', poručila je, a uskoro se i suočila s negativnim komentarima.

Povezane vijesti

'Ne mislim ništa loše ali mi nije jasno u čemu je toliki problem,ja imam troje djece, muž na terenu i živi smo, djeca su sada već veća ali kad se najmlađa rodila stariji su bili 2 g i 5 g, meni nije jasno da vas troje ne možete izaći na kraj s dvoje djece", poručila je jedna pratiteljica, a druga se složila. Danijela im ovaj put nije ostala dužna pa im je poručila: 'Da, nitko ništa ne radi, samo ležimo a pare nam padaju s neba'.

Magazin

Royals