Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica skrivala borbu s rakom koji joj je uzeo život u 53. godini

Nije htjela da fanovi znaju

 Izvor: Instagram

Američka glumica koja je nastupila uz oskarovku Halle Berry u komediji B.A.P:S., Natalie Desselle Reid preminula je u 53. godini života, piše u objavi na njezinom Instagram profilu. Član njezine obitelji rekao je za portal TMZ da je preminula od raka debelog crijeva koji joj je dijagnosticiran početkom godine. Natalie je svoju borbu skrivala od fanova i javnosti sve do samog kraja, a svoje je posljednje trenutke provela u bolnici okružena voljenima.

 'S ogromnom tugom vas obavještavamo da smo izgubili našu predivnu Natalie ujutro. Bila je svjetlo ovoga svijeta. Kraljica. Izvanredna majka i supruga. Njezina svestrana karijera dotakla je mnoga srca i bit će zauvijek voljena. Naravno, sada tugujemo dok pokušavamo

Bila je fenomenalna glumica i komičarka

prihvatiti veliki gubitak i unaprijed vam se zahvaljujemo što poštujete našu privatnost u ovim izninmo teško vrijeme', napisala je njezina obitelj u objavi. Natalieina menadžerica Dolores Robinson na svom Twitter profilu također se od nje oprostila. 'Natalie je bila izvor svjetlosti. Bila je fenomenalna glumica i komičarka, ali i predivna majka i supruga. Šaljem molitve njezinoj obitelji, sretna sam što sam imala to zadovoljstvo da vodim njezinu karijeru', napisala je.

Povezane vijesti

 Podsjetimo, Natalie je ostvarila zapaženu ulogu i u filmu 'How To Be A Player' u kojem je glumila s pokojnim komičarem Berniem Macom. Fanovi je nikada neće zaboraviti ni po izvedbama u modernoj obradi Pepeljuge, kao ni u serijama 'Bulit To Last' i 'For You Love and Eve'.

Magazin

Royals