Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pamela Ramljak nam je otvorila vrata novog doma gdje uživa s obitelji

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Prava obiteljska idila u novom stanu iz snova

Izvor: Dražen Kokorić

Ovogodišnji su blagdani za pjevačicu Pamelu Ramljak po mnogočemu potpuno drukčiji od dosadašnjih. Ne samo zato što je svijet poharao koronavirus pa gotovo svi glazbenici, uključujući i nju, mogu zaboraviti nastupe u prosincu, ne samo zato što se njihova donedavno tročlana obitelj u kolovozu povećala za još jednog člana - malenu Mariju s kojom će ove godine slaviti prvi Božić, nego i zato što su dosadašnju adresu u zagrebačkom naselju Trokut zamijenili onom u idiličnoj podsljemenskoj zoni. U stanu od 104 četvorna metra koji su kupili u Ulici Fraterščica, desetak minuta hoda udaljenoj od bolnice Sveti Duh te samo sedam minuta hoda od zagrebačke žile kucavice Ilice, dočekat će prve blagdane i proslaviti prvu Novu godinu.

'Suprug i ja komentirali smo nedavno kako je pogled s ove terase vrijedio svih muka i novca koji smo uložili. Naša je ulica posebna, mirna, a 200 metara od stana je šuma. Bio mi je fascinantan taj pogled. Srećom, tu se zbog šume nikad ništa neće graditi, a tu je i potok, čujem njegov zvuk s terase. Čarobno je, pogotovo otkako su nam ugradili kamin. Nije nam tijesno, svatko ima svoju sobu, suprug i ja imamo svoju kupaonicu, a to mi je uvijek bio san', rekla je Pamela.

Cijelu intervju s Pamelom pročitajte u novom broju magazina Story, koji na kioske stiže u srijedu, 9. prosinca 2020. godine.

Izbor Urednika

Royals