Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Alan Hržica o dolasku drugog sinčića: 'Postajemo pravo malo pleme'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Razgovarali smo s domaćim glazbenikom čija se obitelj nedavno povećala

Izvor: Instagram

Sredinom prošlog mjeseca obitelj domaćeg glazbenika, 42-godišnjeg Alana Hržice i supruge Ricarde, povećala se za jednog člana. Naime, na svijet je stigao njihov drug sinčić Leon. Kako prolaze prvi dani s malenim, nalikuje li već nekome, zašto su se odlučili baš za to ime, ali i kako na mlađeg brata reagira njihov stariji sin, dvoipolgodišnji David, Alan je otkrio u razgovoru za Story.hr.

Kako prolaze prvi dani s Leonom? Kakva je beba? Uspijete li se Vi i supruga naspavati?

Ovi prvi dani s bebom prolaze izvrsno jer mali Leon uglavnom samo spava i papa… Najveću pažnju trenutno posvećujemo Davidu kako se on u ovoj novonastaloj situaciji ne bi osjećao zapostavljenim. Došlo je vrijeme da se tata i on još malo više povežu i ostave mami prostora i vremena za bebicu.

Sada baš želim obavljati koješta što se u domaćinstvu mora obavljati

Jeste li Vi i supruga podijelili dužnosti ili svatko radi sve?

Supruga i ja smo podijelili dužnosti. Određene sam kućne poslove ja preuzeo jer se supruga još oporavlja od porođaja. No, moram reći kako mi to sada uopće ne pada teško. S godinama sazriješ… Sada baš želim obavljati koješta što se u domaćinstvu mora obavljati. Priznam, još donedavno sam bio teška katastrofa u tome i s pravom primao kritike od supruge.

Kako je maleni David reagirao na brata? Postoji li ljubomora?

David je jako uzbuđen zbog dolaska brace i za sada nema nikakve ljubomore. Jako je brižan i pomaže mami u svemu. Uključen je maksimalno.

Nalikuje li Leon već nekome?

Da, Leon je preslikana mama. Došlo je do pravedne raspodjele s obzirom na to da je David sasvim na mene.

Zašto ste se odlučili baš na to ime?

Leon znači lav i simbolizira gordost, hrabrost i snagu. Živimo u vremenu velikih kriza i Leonov dolazak za nas je velika utjeha i radost. I supruzi i meni ovo se ime jako sviđa.

Povezane vijesti

Biste li rekli da je s drugim djetetom lakše nego s prvim, ili je teže istovremeno s dvoje male djece?

Dolazak drugoga djeteta u kuću razvio je u nama osjećaj još potpunije obitelji. Veći smo nekako, i ta nas spoznaja čini još sretnijima. Postajemo pravo malo pleme i sada nam je potrebna još bolja organizacija. Uživamo u tome. U svakom slučaju, neće mami biti lako s tri frajera u kući.

Izbor Urednika

Royals