Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OČAJNIČKI TRAŽI MJESTO POD SUNCEM Meghan Markle puca od ljubomore

Autor N.R.

Članovi kraljevske obitelji se često ponašaju kao da su najveći neprijatelji

 Izvor: Profimedia

Ako je niste poznavali kao glumicu, ime Meghan Markle danas znate sigurno. Glumu je prije par godina zamijenila kraljevskim načinom života. Iako je očekivala kako će pronaći svoje mjesto pod sretnom zvijezdom, to se nije dogodilo. Štoviše, dočekala ju je potpuno drugačija sudbina - neki bi rekli ona kakvu je imala i princeza Diana. Upravo je zbog nezadovoljstva na dvoru odlučila otići, i to zajedno sa suprugom Harryjem i njihovim sinom Archiejem, s kojima danas uživa u rodnoj Americi. Ipak, i dalje se tvrdi da iz nje pršti ljubomora prema princu Williamu i njegovoj supruzi Kate.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Dok bi neki pomislili kako je napokon dobila ono o čemu je maštala - miran i sretan život daleko od drame kraljevske obitelji - Meghan izgleda ipak traži nešto više i jače. Kako se počelo pričati u Americi, a što je popratio i radijski voditelj Mike Graham.

Činjenica da mora svakodnevno gledati vijesti o Williamu i Kate ju izluđuje

Naime, nakon što online putem prati što se događa u Britaniji. Samo neke od scena koje je mogla vidjeti su Kate i William na svojoj posljednjoj turneji, okupljanje ostatka kraljevske obitelji povodom blagdana i ostalo. Prema riječima spomenutih izvora, Meghan preispituje svoju odluku o odlasku iz obitelji.

meghan harry archie Izvor: Profimedia

'Ljuta je. Vjerujem da bi Harry, i da trenutno nije u braku s njom, bio sretan što živi daleko od očiju javnosti. Za nju baš i nisam tako siguran. Činjenica da mora svakodnevno gledati vijesti o Williamu i Kate ju izluđuje', rekao je Mike, koji se nadovezao na priču koja kola medijima. Naime, već se neko vrijeme priča da je Meghan nezadovoljna i da nije sigurna je li ispravno postupila.

Povezane vijesti

Podsjetimo, u prilog svemu tome i nesretna sudbina s kojom se susrela ovog ljeta - spontanim pobačajem drugog djeteta. Iako je neko vrijeme bila odsutna u javnosti, odlučila je ispričati svoju priču. Kako je tada istaknula, točno je znala kada je izgubila bebu. 'Buljila' sam u bijele zidove, pokušavala sam zamisliti kako ćemo zacijeliti', zaključila je Meghan tada svoju potresnu ispovijest.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Magazin

Royals