Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA SE SPOJE LJUBAV I POSAO Ana Rucner uživa s novim partnerom

Autor N.R.

Pozirala sa svojim odabranikom

Ana Rucner izgradila je uspješnu glazbenu karijeru svirajući violončelo. Izvor: Story arhiva

Svatko na ovom svijetu negativnost pokušava ignorirati na svoj način. Dok neki imaju hobije, drugi se vole jednostavno isključiti. No, ima i onih koji utjehu često traže u ljubavi. Ljubav je ipak osjećaj koji nam daje neku sigurnost, toplinu i mir. Dok se u cijelom svijetu događaju uistinu izazovne situacije, trenutno je najbitnije okružiti se onime što nas čini sretnima. Upravo tako posljednjih mjeseci funkcionira i domaća violončelistica Ana Rucner. Iako joj posao, kao i mnogim umjetnicima, trpi već mjesecima, privatan život joj cvjeta. 

ana rucner Izvor: Instagram

Ana je osoba koja nikada ne krije koliko je sretna, ali ipak neke stvari čuva za sebe. Takva je i kada je riječ njezin ljubavni život nakon razvoda od glazbenika Vlade Kalembera s kojim ima i sina, 14-godišnjeg Dariana. Poznato je da su upravo njih dvoje jedan od onih parova koji mnogima, kao bivši supružnici, mogu biti uzor.

ana rucner Izvor: Instagram

Da joj je pandemija donijela ipak nešto lijepo, Ana nam je i nedavno potvrdila. Jedna od tih stvari je i istinska ljubav. Ipak, ni ovog puta nije otvoreno spomenula partnera i bubnjara Marka Duvnjaka. S obzirom na to da su uz ljubav, povezani i poslom, Marko se često može vidjeti i na njezinim društvenim mrežama. Ovog su puta iznenadili prvim poziranjem pred kamerama, i to iz sunčanog Dubrovnika.

Povezane vijesti

Ana Rucner Izvor: Robert Barilla, Goran Berović

Prema svemu sudeći, nedjeljno jutro su proveli na vidikovcu Srđ, od kuda su se mogli čuti zvukovi njihovih instrumenata. Inače, prve vijesti o njihovoj povezanosti javila se početkom svibnja. Naime, njih su dvoje tada neko vrijeme sjedili i uživali u suncu na glavnome zagrebačkom trgu, a kada su odlučili krenuti dalje, uhvatili su se za ruke. Kada je Story nazvao Anu za komentar, kratko nam je rekla: 'Ohrabrila sam se izići u prvu šetnju nakon višetjedne karantene, i da, u jako lijepom i ugodnom društvu'. 

Magazin

Royals