Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Šerifović morala angažirati odvjetnika

Autor N.R.

Pjevačica je poslala važno upozorenje putem društvenih mreža

 Izvor: Story arhiva

Kao i sve na ovom svijetu, i društvene mreže imaju svoje pozitivne, ali i negativne stvari. U moru onih pozitivnih, često se u središtu pozornosti pojave one suprotne. S nekima se od njih bore i zvijezde diljem svijeta. S obzirom na to da nitko, koliko toliko, ne može utjecati na svaki profil koji se ikada stvori online, dosta često se pojavljuju lažni profili koji isto tako šire lažne informacije. Nakon Jelene Rozge, Nine Badrić i Antonije Blaće, koje su samo neke od poznatih osoba koje su se srele s istom, žrtva prevare postala je i srpska glazbenica Marija Šerifović.

Naime, pjevačica se javila putem svog Instagram profila kako bi upozorila sve na nagradnu igru koju nije ona organizirala te upozorila na prevaru iste i zamolila da se prijavi Facebooku/ Instagramu. Također je naglasila da je angažirala odvjetnički tim, koji će se 'pozabaviti' istim problemom.

'Dragi ljudi, dobila sam veliki broj poruka u vezi s nagradnom igrom koju navodna ja organiziram i u kojoj pobjednicima dijelim novac. To je apsolutna neistina. Nikakvu nagradnu igru takve vrste nisam, niti ću organizirati. Molim vas da istu prijavite Facebooku/Instagramu. Moj odvjetnički tim zajedno s nadležnim organima radi na slučaju. Hvala unaprijed. Molim vas, nemojte nasjedati na takve stvari', napisala je uzrujana Marija.

Povezane vijesti

S istom se pričom nedavno susreo i domaći pjevač Jacques Houdek. 'Pažnja!!! Ne nasjedajte na laži, na 'moje' (lažne) profile, navodne 'moje' nagradne igre i slične krajnje patetične, smećarske načine zarade pojedinih individua ili skupina ljudi. Istim tim bijednicima ovim putem poručujem; oteto - prokleto. Ali ne budete mogli dugo. Ljudi, čuvajte se ljudi, opasni su', napisao je on prije mjesec dana na svojim službenim društvenim mrežama.

Magazin

Royals