Obitelj nekadašnje odbojkaške zvijezde, 34-godišnje Senne Ušić Jogunice i 39-godišnjeg bivšeg odbojkaša, Jurja Jogunice, postala je bogatija za još jednog člana. Drugi sinčić stigao je na svijet 15. prosinca, a sretnim vijestima pohvalila se ponosna mama na svom Instagram profilu.

'Ovaj smo tjedan iznenada proširili naš svemir s još jednim članom obitelji. Dobro nam došao dječače', kratko je otkrila Senna na spomenutoj društvenoj mreži. Nesumnjivo je kolika je neopisiva sreća zavlada u ovom domu tik pred Božić gdje je do sada svu pažnju imao sinčić Noa kojemu je mlađi brat stigao kao savršen poklon za drugi rođendan koji je proslavio 17. studenog.

Stigla prinova u obitelj jedne od najpoznatijih domaćih sportašica
Luka Stanzl/PIXSELL 

Čime će se dječak baviti kad odraste, još je rano za prognozirati, ali da ima sve predispozicije da jednog dana i sam postane vrstan sportaš - zasigurno ima. Osim što su mu i mama i tata jedna od najzvučnijih imena domaćeg sporta, i Sennini roditelji svojedobno su bili veliki sportaši pa je tako njezin otac Sven, legendarni Cibonaš, bivši državni košarkaški reprezentativac dok joj je pokojna majka Snježana bila poznata odbojkašica.

Stigla prinova u obitelj jedne od najpoznatijih domaćih sportašica
Nel Pavletic/PIXSELL 

S obzirom na to da potječe iz sportske obitelji, Senna je godinama gradila uspješnu odbojkašku karijeru pa je tako 2003. proglašena najboljom igračicom Europe i svijeta, s Perugiom je 2006. bila klupska prvakinja Europe, a s Eczacibasijem je 2012. osvojila tursko prvenstvo. A onda je, prije četiri godine, odlučila zatvoriti to poglavlje i posvetiti se obiteljskom biznisu - tvrtki koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike. Također, kao što je i sama svojedobno objasnila u razgovorima za domaće medije, jedan od razloga prekida odbojkaške karijere bilo je i osnivanje vlastite obitelji te uloga majke kojoj se posebno veselila.

Stigla prinova u obitelj jedne od najpoznatijih domaćih sportašica
Goran Stanzl/PIXSELL 

Ona joj se ostvarila 17. studenog 2018. godine kada je u Kliničkoj bolnici Merkur u Zagrebu rođen sinčić Noa, kruna njezine dugogodišnje ljubavi s bivšim košarkašem kojega je upoznala kada joj je bilo tek 18 godina. Od tada, Juraj je pratio Sennu na cijelom njezinom profesionalnom putu, a prije 13 godina odlučili su izreći i sudbonosno 'da' i svoje obiteljsko gnijezdo sviti u rodnoj im Hrvatskoj.