Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka glumca preminula od karcinoma: 'Izdahnula je noćas na mojim rukama'

Podijelio i fotografije kojima je zabilježio posljednje trenutke s mamom

  Izvor: Instagram

Britanski glumac, voditelj i reper, 48-godišnji Richard Blackwood, prolazi kroz najteže razdoblje u životu. Naime, njegova majka Juliet Giscombe jučer navečer preminula je nakon duge i teške borbe s karcinomom pluća. Juliet je izdahnula na Richardovim rukama, okružena najbližima.

Tužne je vijesti Richard objavio na Instagramu, gdje je objavio i nekoliko potresnih fotografija kojima je zabilježio posljednje trenutke voljene majke. 'Ovo objavljujem i pišem teškog srca. Nisam puno pisao javno posljednjih nekoliko tjedana, ali moji bliski prijatelji i obitelj znali su da mi se majka po treći put bori s rakom', započeo je glumac.

'Izahnula je noćas na mojim rukama, oko nje bili su moja sestra, nećakinja i moj sin. Neću trošiti previše riječi ovdje, ne osjećam se spremnim, ali želio bih zahvaliti svima koji su mi pružali podršku', nastavio je Richard.

  Izvor: Instagram

'Želim da znaš da nikad nećeš biti zaboravljena i da te cijenim. Moja mama bila je najsnažnija žena koju sam znao i do samog kraja nije se žalila. Uvijek je 'gurala' naprijed svoju djecu i unuke, a u srcu nije imala ni malo mržnje. Razlog zašto još uvijek kažem: 'Bog je dobar', je zato što me majka tako odgojila. Mama s neba gleda na nas i ponosan sam što mogu reći da sam njezin sin', poručuje Richard.

  Izvor: Instagram

Inače, glumac nikada nije krio koliko je blizak s majkom, koja mu je spasila život 2003. godine. Naime, tada je morao proglasiti bankrot te je bio na rubu samoubojstva. 'Da nije bilo mame tada, ne bih preživio', rekao je Richard u intervju za strane medije prije dvije godine. Njegovoj majci četvrti stadij karcinoma pluća dijagnosticiran je prije sedam godina te se u međuvremenu tri puta vratio.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image