Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NITKO NIJE ZNAO Melania Trump slala snažne poruke svojim kombinacijama

Autor N.R.

Modom do iskazivanja mišljenja

 Izvor: Profimedia

Iako svoju funkciju Prve dame obnaša još svega mjesec dana, Melania Trump, supruga Donalda Trumpa je i dalje u središtu pozornosti. Često su je mediji spominjali zbog njezinog odnosa s Donaldom, za koji vjeruju da je prisilan, iz interesa i neiskren. Ipak, najčešća tema o kojoj se piše kada je Melania u pitanju je njezin modni izričaj. Kroz sve ove godine dok je njezin suprug vodio SAD, ona je uz njega pokazala da je obožavateljica bezvremenske klasike. Detalj koji možda mnogi nisu znali je da je Melania određenim kombinacijama slala snažne poruke, o kojima možda javno nije smjela govoriti. Između ostalog, nije štedjela ni svog supruga.

melania trump Izvor: Profimedia

Uz postavljanje trendova, što je besprijekorno radila sve ove godine, njezin modni odabir više je od toga. Kako govori novinarka CNN-a Kate Bennett, kojoj je glavni fokus Bijela kuća i djelovanje njezinih članova, Melania je vješto baratala trikovima i slanjem glasnih i snažnih poruka. U knjizi Slobodna, Melania: Neautorizirana biografija, otkrivene su mnoge tajne.

melania trump Izvor: Profimedia

Detalj koji je u svijetu poznat kao mačkasta mašna (eng. pussy-bow) našao se na Melanijinoj bluzi koju je ponijela na sada već čuvenoj debati predsjedničkih kandidata — njenog supruga i Hillary Clinton. Ono što je posebno zanimljivo je da je tih dana, u listopadu 2016, bio aktualan skandal s audio snimcima na kojima Trump priča kako hvata žene za međunožje, a one mu to dozvoljavaju jer je poznat. Tada je u snimkama upotrijebio eufemizam pussy, što je poveznica sa spomenutom mašnom i njezinim nazivom.

melania trump Izvor: Profimedia

Novinarka Kate smatra da Melania nosi odjeću koja se tradicionalno veže za muškarce kada god je u lošim odnosima sa svojim suprugom. Upravo to dokazuju i mnoga njezina izdanja u kojima je odabir pao na snažno žensko odijelo. Kada se ne slaže s njegovim razmišljanjima, Melania iz inata odabire odijelo, kako bi izgledala totalno suprotno od onoga što suprug voli - kratku i usku odjeću.

Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Ovo su samo neke od trikova s kojima se Melania poslužila kroz godine. Kako je do kraja njihovog mandata ostalo još jako malo, upućeni izvori su u nekoliko navrata naglasili kako Melania jedva čeka kraj ove ere. Neki su išli toliko daleko da su tvrdili da uz to, jedva čeka i razvod od sadašnjeg supruga.

Magazin

Royals